S6R frsky
Re: S6R frsky
Zdravím,
prubnu položit otázku. Je možné řídit zisk/ míru zásahu do řízení/ v záchranném režimu dálkově?
Jde mě o to, nastavit si dálkově mez kdy se přetahuju a autopilotem o řízení...
prubnu položit otázku. Je možné řídit zisk/ míru zásahu do řízení/ v záchranném režimu dálkově?
Jde mě o to, nastavit si dálkově mez kdy se přetahuju a autopilotem o řízení...
Kanál 9 obecně řídí intenzitu zásahů stabilizace, takže ano, lze na dálku ovlivnit i chování "záchrany" (tuším že záchraně říkají autolevel?).
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Děkuji za odpověď, bohužel dle návodu funguje CH9 nastavení jen v režimu STABILIZACE. Nastavoval jsem podle RIMRA a funguje to tak. Zisk v záchranářském modu se dá nastavit jako parametr při konfigurování. Pátrám po možnosti nastavení- změně za letu.
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
ZP1964 píše:Děkuji za odpověď, bohužel dle návodu funguje CH9 nastavení jen v režimu STABILIZACE. Nastavoval jsem podle RIMRA a funguje to tak. Zisk v záchranářském modu se dá nastavit jako parametr při konfigurování. Pátrám po možnosti nastavení- změně za letu.
Tak nepátraj, určite sa nedá zisk "auto level" meniť v mixoch. Dá sa meniť iba zisk "SAS" kanálom 9. Jedine, keby niekto vytvoril na to Lua skript, alebo by FrSky vydal na to nový FW.
FrSky Tandem X20
Zdarec, mám přijímač SR6 v Quick modu stabilizace. Vše nastaveno dle různých videí a dopručení. Přepínám-li CH10 (režimy stabilizace), nefunguje mi režim SAS - 0%.
Křivku přepínače mám klasiku -100% - stab.off 0% - SAS +100% Autolevel. Vypnutí - stab.off a Autolevel mi funguje. Ale přepnu-li do SAS nic se neděje. Nastavuji na X20 Ethos. CH11 není použit. CH12 režim záchrany funguje. Nenapadá někoho proč mi to nejde?
Křivku přepínače mám klasiku -100% - stab.off 0% - SAS +100% Autolevel. Vypnutí - stab.off a Autolevel mi funguje. Ale přepnu-li do SAS nic se neděje. Nastavuji na X20 Ethos. CH11 není použit. CH12 režim záchrany funguje. Nenapadá někoho proč mi to nejde?
No hlavně tam nevidím nastavení zisku - ch9.
Ch10 je potom: +100 Off, 0 SAS, -100 AL
(Vše mnohokrát popsáno na frsky-foru, kam taky chodíš...)
Ch10 je potom: +100 Off, 0 SAS, -100 AL
(Vše mnohokrát popsáno na frsky-foru, kam taky chodíš...)
Ch9 tam samozrejme mam. Psal jsem, ze nastaveni mam dle.....
No z toho popisu to vidět není. Taky nepíšeš, jakou hodnotu máš na ch9 a to je důležitý. Když tam je 0 (t.j. potenciometr na střed) AL funguje, ale nefunguje SAS.Maco33 píše:Ch9 tam samozrejme mam....
JJ, byla tam nula
Díky.
Neni zač (je hezký, žes to "neskryl" za tajuplné mlčení).
Ahoj, mam takový problém po delší době jsem chtěl použit stabilizaci ale při kalibraci se vždy sekne na druhém okně. V rádiu mám Edge.
Tak jsem stáhnul nastroj do PC a provedl kalibraci v něm. Zvláštní je že když jsem chtěl aby přijímač měl pozici na bok tak i když se to zapsalo tak přijímač chtěl ležet na zádech,až když jsem dal polohu na břicho tak jsem ho mohl vložit do letadla na bok, jedna věc co ukazuje a druhá jak se chová.
Tak jsem stáhnul nastroj do PC a provedl kalibraci v něm. Zvláštní je že když jsem chtěl aby přijímač měl pozici na bok tak i když se to zapsalo tak přijímač chtěl ležet na zádech,až když jsem dal polohu na břicho tak jsem ho mohl vložit do letadla na bok, jedna věc co ukazuje a druhá jak se chová.
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
Ryko píše:Ahoj, mam takový problém po delší době jsem chtěl použit stabilizaci ale při kalibraci se vždy sekne na druhém okně. V rádiu mám Edge.
Skús nahrať na novo FW.
FrSky Tandem X20