Graupner MZ-32 HoTT
-
zdenek-kun
Re: Graupner MZ-32 HoTT
Díky
Takže se budu muset pustit do překladu sám,už mám jednu stránku (ha ha ha)
Kdyby nás bylo víc ochotných se do toho pustit šlo by to rychle, samotnýmu to bude trvat měsíce
Takže se budu muset pustit do překladu sám,už mám jednu stránku (ha ha ha)
Kdyby nás bylo víc ochotných se do toho pustit šlo by to rychle, samotnýmu to bude trvat měsíce
-
zdenek-kun
RIVI. Ty jsi měl vysílač rozebranej,jsou tam volný konektory? Nedokážu to z toho obrázku rozluštit,nevím co jsi odpojoval
Nepotřebuji spínače v pákách,ty budu spíše uřezávat abych je zkrátil na vyhovující dýlku
Osadím zespoda tlačítka jako u MC-20ky. Moc jsem si na ně zvyk
Už jsem to dělal u Radiomástra,ale na toho je tu na fóru schéma zapojení volných konektorů na desce pro tlačítka v pákách
Nepotřebuji spínače v pákách,ty budu spíše uřezávat abych je zkrátil na vyhovující dýlku
Osadím zespoda tlačítka jako u MC-20ky. Moc jsem si na ně zvyk
Už jsem to dělal u Radiomástra,ale na toho je tu na fóru schéma zapojení volných konektorů na desce pro tlačítka v pákách
Já bych tam nic nestrkal. Neni to Radiomaster.
LMK Říčany
Graupner HoTT mz-32
Graupner HoTT mz-32
-
zdenek-kun
Moc díky za fota
Takže volný konektory tam jsou,teď sehnat zapojení,kterej PIN s kterým se propojují
Takže volný konektory tam jsou,teď sehnat zapojení,kterej PIN s kterým se propojují
-
zdenek-kun
Nevíte někdo o nějakém převodníku Jeti telemetrie na Hott ??
Obrácený prý je,že se Hott telemetrie dá zobrazovat na Jeti vysílačích
Obrácený prý je,že se Hott telemetrie dá zobrazovat na Jeti vysílačích
Nový firmware V2.024
Krom mnohého teď rádio vykresluje graf vybrané telemetrické hodnoty na celou plochu widgetu!
Dnes jsem testoval křivku odběru proudu a je to bájo. Také se zobrazí max hodnota...
Krom mnohého teď rádio vykresluje graf vybrané telemetrické hodnoty na celou plochu widgetu!
Dnes jsem testoval křivku odběru proudu a je to bájo. Také se zobrazí max hodnota...
Díky za info. Udělal jsem chybu při stahování a nezaškrtnul, že chci hlasový soubory atd., tak na to nezapomeňte. Více info je zde: https://www.controlhobbies.com/graupner ... -2022.html
Jen tak narychlo jsem zkusil ty mapy. Předtím jsem si na to netroufl, nyní jsem měl louku za barákem za 3 minuty na displeji.
Jen tak narychlo jsem zkusil ty mapy. Předtím jsem si na to netroufl, nyní jsem měl louku za barákem za 3 minuty na displeji.
LMK Říčany
Graupner HoTT mz-32
Graupner HoTT mz-32
Mám prosbu. Jakým způsobem mohu ve vysílači MZ-32 zprovoznit GPS. Nikde jsem to nenašel. WiFi lze zapnout, GPS nikoliv.
Děkuji
Děkuji
Nové fičurky zde: https://www.controlhobbies.com/firmware ... -2023.html
Je to i pro MZ-16.
Je to i pro MZ-16.
LMK Říčany
Graupner HoTT mz-32
Graupner HoTT mz-32
-
zdenek-kun
Hezký,je moc dobře že zvelebují a nespí na vavřínech
Díky za info
Díky za info
-
zdenek-kun
Jó,ví někdo jak je to stou GPS,jak se ptal Trek?
Taky by mě to zajímalo a určitě nejen mě
Taky by mě to zajímalo a určitě nejen mě
O GPS do tx jsem nic nenašel, ale přikládám jednu mojí fotku, která naznačuje možnost použít Gyro pro vysílač a ovládat model nakláněním vysílače. Zřejmě jsou to dva zatím nerealizované záměry.
LMK Říčany
Graupner HoTT mz-32
Graupner HoTT mz-32
-
zdenek-kun
Tak budeme doufat že budou dále vylepšovat
Ještě došlo k malým úpravám. Např. přidali funkci nelineárního časovače, což jestli dobře chápu, znamená, že časomíra se zpomalí, pokud se stáhne motor. Jeti a Frsky to asi už dávno umí.
Zajímavá je také nabídka při vypnutí tx, kdy se radio zeptá, zda chcete uložit změny v nastavení modelu, pokud jste nějaké dělali.
https://www.controlhobbies.com/firmware ... -2023.html
Zajímavá je také nabídka při vypnutí tx, kdy se radio zeptá, zda chcete uložit změny v nastavení modelu, pokud jste nějaké dělali.
https://www.controlhobbies.com/firmware ... -2023.html
LMK Říčany
Graupner HoTT mz-32
Graupner HoTT mz-32