caute,
uz teraz som zacal aktivne olietavat Edga od Extreme flight.
Mam ale otazku , jake vychylky na kormidlach by mali byt pre 3D.V navode je +45degrees.Neviete kolko je to ?
pretoze som dal max kolko daju serva a nejak sa to 4861651x pretoci v loopingu za pol sekundy :D A dalsia vec.
Nejaky web na duralove kuzely za prijatelne ceny?
fotky mojho edga su v podpise kde mam link na modely . Dikss
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
SrAjni píše:caute, uz teraz som zacal aktivne olietavat Edga od Extreme flight. Mam ale otazku , jake vychylky na kormidlach by mali byt pre 3D.V navode je +45degrees.Neviete kolko je to ? pretoze som dal max kolko daju serva a nejak sa to 4861651x pretoci v loopingu za pol sekundy :D A dalsia vec. Nejaky web na duralove kuzely za prijatelne ceny? fotky mojho edga su v podpise kde mam link na modely . Dikss
SrAjni píše:Jej super dik Pocuj mam este dotaz ked uz sme v Teame Edgov POuzivas nejake brzdy alebo klapky? popripade nejaky mix na nozak ?
Brzdy a klapky na takomto modeli sú nezmysel. Pristáva to krokom
krokom ?:D:D mne to ide potom velmi sviznym NO ja som teraz namixoval fazy : akrobacka( normal ) pristanie a vzlet.tak uvidime co to urobi : na start mam take ze: asi 30 percent vyskovky tahat,a krdielka obe dolu.myslis ze by to mohlo fungovat ? no hey hey aj ja mam mix na nozak ale taky ze ked pohnem smerovku vyskovku pritiahne a kridielka opacne ako smerovka. je to spravne? zajtra otestujem v praxi
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
SrAjni píše: NO ja som teraz namixoval fazy : akrobacka( normal ) pristanie a vzlet.tak uvidime co to urobi : na start mam take ze: asi 30 percent vyskovky tahat,a krdielka obe dolu.myslis ze by to mohlo fungovat ? no hey hey aj ja mam mix na nozak ale taky ze ked pohnem smerovku vyskovku pritiahne a kridielka opacne ako smerovka. je to spravne? zajtra otestujem v praxi
Ja žiadne letové režimy nepoužívam. Načo?
A s tými krídelkami v mixe chceš dosiahnuť čo? Pokial máš model zalitaný vo vertikálach a všetko je tam ok, a v nožáku ti uchádza, tak namixuj len výškovku do smerovky. Teda ak ti uchádza za podvozkom, tak pri pohybe smerovky ide vždy váškovka proti smeru bočenia. Pokial ti však bočí na krídelká (vracia sa späť, alebo sa pretáča ďalej na kabínu, tak musíš zistiť či to robí aj v opačnom smere na to do toho istého smeru. To môže byť spôsobený výškou ťažiska, nevyváženým krídlom alebo uhlom nábehu...
SrAjni píše: NO ja som teraz namixoval fazy : akrobacka( normal ) pristanie a vzlet.tak uvidime co to urobi : na start mam take ze: asi 30 percent vyskovky tahat,a krdielka obe dolu.myslis ze by to mohlo fungovat ? no hey hey aj ja mam mix na nozak ale taky ze ked pohnem smerovku vyskovku pritiahne a kridielka opacne ako smerovka. je to spravne? zajtra otestujem v praxi
Ja žiadne letové režimy nepoužívam. Načo? A s tými krídelkami v mixe chceš dosiahnuť čo? Pokial máš model zalitaný vo vertikálach a všetko je tam ok, a v nožáku ti uchádza, tak namixuj len výškovku do smerovky. Teda ak ti uchádza za podvozkom, tak pri pohybe smerovky ide vždy váškovka proti smeru bočenia. Pokial ti však bočí na krídelká (vracia sa späť, alebo sa pretáča ďalej na kabínu, tak musíš zistiť či to robí aj v opačnom smere na to do toho istého smeru. To môže byť spôsobený výškou ťažiska, nevyváženým krídlom alebo uhlom nábehu...
Tie letove rezimy skusam len z toho dovodu ze mam novu vysielacku tak chcem vyskusat jak to funguje v praxi.Moje predchadzajuce radio take vymozenosti nema tak rad experimentujem.V nozaku mi to pada na brucho.na RCgroups je vlakno ,kde popisoval ten mix mal namixovane smerovka do kridielok a smerovka do vyskovky.Ja myslim ze by bolo aj vyhodnejsie namixovat to misto do vyskovky do kridielok...Zajtra to vyskusam a dam vediet.
Takze strucna sprava:
vychylky ok,ete som doladil Expa na kridielkach na 80%.Mam tam strasne lopaty tak treba mat expa vacsie,ten mix na nozak s tymi kridielkami bol naozaj velmi zly napad,dal som mix rudder-ailerons prec a nexal iba rudder-elevator ( smerovka do vyskovky) a drzi jak hluchy.
Diky za pomoc.