Multiplex Funcub NG kit

Letadla s motorem, kde se předpokládá trvalý běh motoru po celou dobu letu. Spalovací i elektro.
Odpovědět
Zpráva
Autor
robinj
Kontaktovat uživatele:

Multiplex Funcub NG kit

#1 Příspěvek od robinj »

Dobrý den
Koupol jsem si tento model, a před slepením polovin trupu ,chci vědět: Na co se montuje zadní díl podvozku pro plováky? ten druhý držák baterie na kterém není přišroubovaný podvozek se lepí? Další podložka pro šřoubování tohoto dílu jsem nenašel. Lepíte poloviny křídel? Děkuji Izák
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
Jardátor

Re: Multiplex Funcub NG kit

#2 Příspěvek od Jardátor »

FC NG jsem slepoval tento rok,návod je dost podrobný a lze to podle něj jednoduše složit.Držák podvozku i baterie jsem k tyči přilepil,křídla slepovat není potřeba.
mip

#3 Příspěvek od mip »

Tak jen doufám že tam budeš mít lepší polepy než já
Přílohy
fun3.jpg
fun2.jpg
fun1.jpg
robinj
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od robinj »

S polepama jsem spokojený. Už mám za sebou i první lety. Letadlo letělo hned a žádný trimování. jen doporučuju nasadit blimpy křidýlek do prostředních otvorů kvůli lepší ovladatelnosti letadla při výkrutech. Já je dal až na ten nejvyšší, a při servech emax es08ma to byl cvičný hornoplošník.
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
jelensoft

#5 Příspěvek od jelensoft »

Ve FunCubu NG je na regulatoru mpx 6polovy konektor. Nejsem si jisty, jestli ho nevymenit za jiny, třeba XT60 ?
Odpovědět

Zpět na „Motorová letadla“