Záhadný chování serv Emax ES9051

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
Celeron
Kontaktovat uživatele:

Re: Záhadný chování serv Emax ES9051

#31 Příspěvek od Celeron »

guchar píše:@Celeron Dá se přečíst označení švábů na těch dobře chodících Turnigy MX-95E a vadných EMAX ES9051?

Určitě dá, ale Turnigy jsou už zalepený a tahat je kvůli tomu nebudu. A taky k čemu by to bylo? Jsou rozdílný, jedno chodí do 5,3V druhý do 6V. Poslal jsem do Emotors pokec a video, uvidíme jak se vyjádří.
Pokud mi je nevemou zpět tak si je nechám na ND pro Turnigáče.
JB

Re: Záhadný chování serv Emax ES9051

#32 Příspěvek od JB »

Ahoj.
Do svojí Cessny jsem potřeboval co nejmenší serva přímo do směrovky a tak jsem koupil 8 mm široká Master Force D-56MG od Hackera. Jedno chodilo skvěle, ale dvě kmitala. Přesně jako ta Tvoje. Koupil jsem tedy další 3 kusy a zase jedno chodilo dobře. Ale po čase začala kmitat i ta dvě - je to příliš hrubým ozubením a tím i vůlí. Zkoušel jsem stejná serva i od JX (taky D56MG) a chovají se úplně stejně. Pomůže přibrzdit kormidla (vložil jsem do mezery kousek EPP, aby se kormidla třela, a kmitání zmizelo). Jenomže se zase nevracela přesně do neutrálu no a časem se přibrždění uvolnilo a už to kmitalo jak o závod! Zkoušel jsem složit ze všech kol jedno s co nejmenší vůlí, ale časem se vůle vytvoří stejně. Vzdal jsem to a koupil jiná (trošku větší, ale zase silnější) serva a mám klid. Chodí jak mají!
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“