Na stole s nasazenejma a zašroubovanejma pákama chodily na servotester naprosto bez problémů.
Po namontování do Juky jsem šel zkoušet křidýlkový servo zase na servotester. Zapnu a servo s křidýlkama začalo rajtovat kolem střední polohy tak možná 20 st na každou stranu. Zkusil jsem pohybovat na testeru směrem k 1mS a nebo ke 2 ms a to kmitání se v krajových polohách zmenšilo a v určitým okamžiku i zastavilo. Servo směrovky a výškovky se chová naprosto stejně. Přišel jsem na to, že když zatlumím páku serva prstem, tak kmitat přestane.
Myslel jsem, že mám vybitou baterku a servo kmitá kvůli podpětí a nebo velkýmu odporu baterky. Na jinou 4S NiCd 1700SCR to dělá taky, rovněž pokud je i jen jedno servo připojený na přijímač napájený z 4A SBEC reglu.
Pokud ze serva sundám páku tak to nekmitá ani když jsou připojený všechny tři, jezdí naprosto plynule. Když zahýbám odpojenejma kormidlama, mají jen naprosto nepatrný odpor.
Vůbec nechápu, v čem je dílo. Servo má 0,8kg/cm a 0,09s/60. Programovatelný asi není, že by se zvětšilo pásmo necitlivosti. Slabý určitě není, pokud ho tlumím prstem má síly dost.
Nesetkal jste se tím někdo? Jiný serva ve velikosti 19,7 x 8,3 x 23,2 na odzkoušení nemám. Serva jsou navíc zalepený Uhu Porem takže jen tak z plezíru je vyndávat taky není ideální... No a reklamace? Na stole se hejbou, tak nejspíš nebude uznána.
Díky za případnou radu.