Vaše zkušenosti s Banggood.com

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pavelev

Kde nakupovat?

#121 Příspěvek od Pavelev »

Ahoj.

Prosím Vás kde nakupujete modely letadel? Tady na této stránce:

https://www.banggood.com/cs/Upgraded-Ed ... FgQAvD_BwE

Je tady spousta letadel za poloviční cenu ale nějak se mi to nezdá. Nakupoval jste někdo tady na těch stránkách. Jaké máte s tím zkušenosti?
peta1

Re: Kde nakupovat?

#122 Příspěvek od peta1 »

Banggood je bezpečná platforma. A co mají evropské sklady, tak je dodání velmi rychle a bez dalších nákladů jakou jsou cla a DPH. Za poslední dva měsíce mám z Banggoodu dva benzínové motory Rcgf a stavebnici fokkeru za poloviční cenu než stávala v ČR. Vše šlo z českého skladu a do týdne bylo doma.
RadekH
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od RadekH »

Banggood bez problému, vše co jsem objednal vždy došlo, ale modely tam nekupuji, tak nemůžu referovat v jaké jsou kvality.
bahora

#124 Příspěvek od bahora »

poslední dodávky za půl roku neodeslány a ze strany Banggoodu stronovány s vrácením platby na paypal
paradoxem je, ze po celou dobu mají u zboží informaci, že je skladem k objednání, ale neposílají stále odkládají a pak po měsící a půl až dva to stornují.

Předloni mi odmítli reklamaci karosérie auta, která přišla v bublinkaté obálce přelomená na dvě poloviny ..... nabídli 1/3 ceny a nic víc.

Takže tento obchod u mne skončil. Zlatý aliexpress
PBS

Re: Vaše zkušenosti s Banggood.com

#125 Příspěvek od PBS »

Banggood bez problémů, a z Evropy i rychle. Jednou napsali že je to out of stock (z evropského), ale do dvou týdnů to bylo taky v Čechách.
Jenomže pak to končí na poště (té české bohužel), kam si musím sám chodit, nedoručují, nedají vědět. Přijdu na poštu, a tam mi to dají - takže je nutné sledovat stav delivery a zajít si pro to. Aspoň naše pobočka tady doručuje jen občas a jen něco.
Za to ale Banggood nemůže, ten funguje dobře.
Pavelev

#126 Příspěvek od Pavelev »

Přesunul jsem dotaz.
leon_cz

#127 Příspěvek od leon_cz »

Nevíte, proč je na Banggoodu zboží citelně levnější, když zvolím odeslání z USA, než odeslání z CN? Konkrétně mě to teď udivuje u komponentů na elektrokola.
Díky
Naposledy upravil(a) leon_cz dne pon 17.05.2021 6:10, celkem upraveno 1 x.
PBS

#128 Příspěvek od PBS »

leon_cz píše:Nevíte, proč je na Banggoodu zboží někdy až o 40% levnější, když zvolím odeslání z USA, než odeslání z CN? Konkrétně mě to teď udivuje u komponentů na elektrokola.
Díky

Většinou cena dopravy z CN je zdarma nebo malá, a doprava z USA je drahá, dohromady to vyjde nastejno... nebo i lépe z CN, tak jsem to měl u několika drobností. A to včetně EU skladů - ale zae to bývá většinou rychlejší než z CN. Ale už jsem narazil na to, že místo z Polska to stejně šlo z Číny...
Linj

#130 Příspěvek od Linj »

Dne 8.9.2021 jsem objednal nabíječku a 15.92021 zvonil u dveří kurýr z GLS s balíčkem.
Jen mě trochu vyděsilo, když jsem zjistil, že krabička s nabíječkou je zabalená pouze v igelitu a ne jak jsem zvyklý z našich e-shopů - stylem zboží v polstrované krabici (nemyslím měkké zboží).
Naštěstí bylo vše v pořádku, ani krabička nebyla, k mému údivu, poškozená, takže za mě spokojenost.
Naposledy upravil(a) Linj dne úte 21.09.2021 20:00, celkem upraveno 1 x.
YenyaKas
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od YenyaKas »

V neděli mi shořel regulátor v Quasarovi, tak jsem si klikl mimo jiné na Banggood a tam měli u jednoho regulátoru napsané Warehouse: CZ. Tak jsem to zkusil, a dnes odpoledne (tak po 40 hodinách od objednání) mi přistál balíček v ruce. Dovezla to GLS.

Ale teda pak jsem objednával servo, tam byl skad CN, a tam v očekávaném dodání svítí 10.-15. říjen. Tak uvidíme.
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6
Jiri

#132 Příspěvek od Jiri »

Objednával jsem z čajny tátovi rádio Eachine TX16, v prvním zářiovém týdnu bylo za krásných 3800, a dnes doručeno.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
YenyaKas
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od YenyaKas »

Tak servo došlo dneska. Přes Zásilkovnu (naštěstí tu nejbližší adrese, na kterou to bylo původně objednáno).
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6
Linj

#134 Příspěvek od Linj »

27.9. jsem objednal balanční desky k nabíječce z čínského skladu, 7.10. jsem vyzvedl v Zásilkovně, doplatky žádné.
MomoBrut

#135 Příspěvek od MomoBrut »

Jsem VIP5 na Banggood, nechal jsem jim tam už dost peněz, zkušenosti jsou bohužel smíšené, kulantně řečeno. Největší problém je v tom, že běžně lžou. A z toho pak plyne delší řádka problémů.

1. Lžou o skladových zásobách. Píšou, že je to skladem, ale ono to skladem není. Když něco není skladem, nebudu to objednávat a platit, že ...
2. Když to zaplatím po této lži, tak čekám nějakou dobu, než jim napíšu, proč ta zásilka fyzicky neodešla, náseduje několik opakovaných lživých slibů na chatu vždy se zpožděním odpovídajícím slibu, že to bude typicky do týdne, tohle trvá i déle než měsíc po zaplacení.
3. Mají absolutní bordel v tom, co mají fakticky ve skladu, najednou vidím u položky, že je skladem, tak otevíram chat a ptám se, kdy to jako hodlají odeslat a na druhé straně se ozve, že to skladem nemají, naprosto v pohodě, po mém upozornění za 10 minut píše, že to skladem je, a individum na druhé straně to kvituje, tvl, co k tomu dodat?
4. Píšu jim, že chci refundovat a zrušit objednávku, na to mi napíše, že okamžitě odesílají. A opravdu, v jejich systému se objevilo sledovací číslo a za pár minut odesláno. Chyba lávky.
5. Ani po třech týdnech není číslo dohledatelné v trackovacích systémech, prostě to neodeslali a opět lhali. Navíc to mělo být EU Priority Line, což je Zásilkovna nebo GLS a sledovací číslo odpovídalo Holandské poště a následně nefunkční České poště, takže to neskončí jinak, než dalším nehorazným zpožděním a neschopností organizace jménem Čeká pošta
6. Píšu okamžitě zrušit, odepsali, že to nejde, protože je zásilka odeslaná. Po 14 dnech se objevil první záznam, že byla zásilka předána do přepravy.
7. Následně ze změnil datum shipmentu, který Banggood uvádí ve svém systému, posunul se o těch asi 14 dnů. Tvl, co to je ...
8. Posunují to proto, aby jim vycházela větší rezerva pro deklarovanou dobu dodání, normální prasárna ...
8. Tohle je vylhané oddálení o necelé 2 měsíce od okamžiku zaplacení ...

Výsledek je asi takový, že objednávku za asi 400 USD ze začátku listopadu doteď nemám. Zalhali v podstatě úplně ve všem a naprosto mile a bezúhonně, kdo měl s nimi možnost komunikovat, dobře ví. A přitom spousta jiných objednávek mi chodila bez problému do 14 dní, max. tří týdnů.

Pevně jsem se rozhodl, že to byla moje poslední objednávka.
A jen doplním, mezi tím jsem reklamoval jeden nefunkční ELRS modul. Napsal mi, že záruka na RC zařízení je pouze 30 dní a na baterie pak jen 14 dní. Odkaz tady:
https://www.banggood.com/index.php?com= ... &catid=211
To už jen jako taková perla, kdo z Vás to věděl?
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“