Zmatený regl FOXY 30 A G2
Zmatený regl FOXY 30 A G2
Stala se mi taková věc - nový regl FOXY 30A G2, chodil.
Pak jsme chtěli přeprogramovat brzdu a během programování z vysílače jsme se nějak špatně dohodli a odpojili napájení.
Od té doby se s námi regl nebaví. Tedy nebaví se s rádiem. Po zapnutí klasicky zahraje, ale pak už jen pomalu pípá. Stejně jako když není zapnutý vysílač. Bez ohledu na to, v jaké poloze je plyn. Signál z RX je OK, servo na tom slotu normálně chodí.
Buď něco umřelo úplně, nebo se jen dozmatil a zkalibroval tak, že signál ignoruje.
Nesetkal se s tím už někdo? Nejde nějak zresetovat na tovární nastavení nebo něco podobného?
Dík za každou radu.
Pak jsme chtěli přeprogramovat brzdu a během programování z vysílače jsme se nějak špatně dohodli a odpojili napájení.
Od té doby se s námi regl nebaví. Tedy nebaví se s rádiem. Po zapnutí klasicky zahraje, ale pak už jen pomalu pípá. Stejně jako když není zapnutý vysílač. Bez ohledu na to, v jaké poloze je plyn. Signál z RX je OK, servo na tom slotu normálně chodí.
Buď něco umřelo úplně, nebo se jen dozmatil a zkalibroval tak, že signál ignoruje.
Nesetkal se s tím už někdo? Nejde nějak zresetovat na tovární nastavení nebo něco podobného?
Dík za každou radu.
-
Chudži Mudži
Re: Zmatený regl FOXY 30 A G2
Zkoušel jsi ho znovu zkalibrovat a posunout při tom rozsah signálu plynu?
Chudži Mudži píše:Zkoušel jsi ho znovu zkalibrovat a posunout při tom rozsah signálu plynu?
Jo.
-
Chudži Mudži
Já jsem musel párkrát snížit spodní limit trimem, jinak se regl nechytl. Ale pokud jsi to zkoušel, tak to bude jiný problém. 
Ahoj,
napadlo mne , jestli není natvrdo nastavený počet článků a není tam baterie s jiným počtem.
J
napadlo mne , jestli není natvrdo nastavený počet článků a není tam baterie s jiným počtem.
J
Pořád se učím létat rovně akobatickou cochcárnu a nejpomalejší pylony.
Nihilák píše:Ahoj,
J
I to je možné. Ale netuším co se v něm nahodilo a vzhledem k tomu že ignoruje servosignál tak se s ním nijak nedomluvím...
Olala...
Jestli je to funglovka, tak být tam mělo být nastaveno AUTO.
Jestli je to funglovka, tak být tam mělo být nastaveno AUTO.
Pořád se učím létat rovně akobatickou cochcárnu a nejpomalejší pylony.
zdzd píše:Stala se mi taková věc - nový regl FOXY 30A G2, chodil.
Dík za každou radu.
Nepomohu, ale konstatuju.
Naprosto stejná zkušenost s kolegou, stejný regl, stejná "chyba" v programování a už ani prd. Přesně jak popisuješ. Po dvou hodinách jsme hraní vzdali a po dohodě s prodejcem (taky nevěděl co s tím) šel zpět. Prostě jsme nepřišli na to, jak jej probudit z komatu.
Takže jestli někdo ví, rád se poučím pro příště.
V
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz
www.vpmodel.cz
ZDZD - ak mas moznost tak skus reset regulatoru cez prog. kartu (ak si neskusal).
Fungovat by mohla aj inej znacky, mne fungovala napr. Ray.
Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....
Miro_V píše:ZDZD - ak mas moznost tak skus reset regulatoru cez prog. kartu (ak si neskusal).
Nezkoušel, ale karta byla už včera objednána. Dám pak vědět.
Tak záver:
Karta přišla, regl zresetovala, ten tak obživl a už se to zase vrtí.
Karta přišla, regl zresetovala, ten tak obživl a už se to zase vrtí.
Gratuluji k úspěchu. Už jsem moc nedoufal, že to pomůže.
A ještě sem přidám svůj dotaz. Nevíte někdo jakou kartou se dají nastavovat regulátory z Hadexu. https://www.hadex.cz/m559-regulator-ota ... xxd-hw20a/
Chtěl bych je vyzkoušet do nenáročných modelů, ale nechci je nastavovat "páčkováním".Už jsem dal dotaz v jiném vlákně, ale zatím bez odezvy. Děkuji za odpověď.
A ještě sem přidám svůj dotaz. Nevíte někdo jakou kartou se dají nastavovat regulátory z Hadexu. https://www.hadex.cz/m559-regulator-ota ... xxd-hw20a/
Chtěl bych je vyzkoušet do nenáročných modelů, ale nechci je nastavovat "páčkováním".Už jsem dal dotaz v jiném vlákně, ale zatím bez odezvy. Děkuji za odpověď.
Taranis QX7, Quattro, Wendy, Classic EP, Decathlon Super, Hotwing 1200, Z-50 ŠAD