Ovladac Jumper t - lite (jp4in1)
Ovladac Jumper t - lite (jp4in1)
Dobry den, objevil jsem toto radio jako alternativu jumper T12 pro (mam velmi omezeny rozpocet a toto vychazi o vice nez 1000kc levneji) chci se na nej zeptat zda podporuje rezim frsky D8/D16, obrazek s podporovanymi protokoly prikladam. Mozna uz nekdo s tim ma skusenosti, je kvalitni?
Re: Ovladac Jumper t - lite (jp4in1)
S vysokou pravděpodobností ano.
FrskyX je D16 (trochu pozor, je jich víc variant, ale jumpery je většinou podporují všechny), FrskyD je D8.
FrskyX je D16 (trochu pozor, je jich víc variant, ale jumpery je většinou podporují všechny), FrskyD je D8.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Dekuji za odpoved, moc jste mi pomohl
Zdravim pratele, mam takovy problem s tim to ovladacem: jsem pripojeny pres Frsky D8 na maly tinywhoop a vse bylo v pohode kdyz asi po tydnu uzivani (a aktivniho trimmingu: kdyz vypnu motory na ovladaci, dam levy stick nahoru a pravym udavam smer trimmingu) me zacal se jakoby odpojovat a pripojovat behem letu pri tom kontrolu nad dronem nestracim a mam porad stejnou silu pripojeni(vidim v fpv brylich) ale na ovladaci ze 4carek pripojeni neni ani jedna a kdyz zase zavibruje jako ze se pripojil tak tam jsou zase 4 carky nebo kolisa na 3. Nevim co to a jak bych to mohl zase napravit, poradte prosim.
Nějakou dobu pokukuju po něčem podobném, s čím by se mi pohodlněji řídilo. Za Frsky X-Lite se mi ty peníze dávat moc nechce, tohle je zajímavá alternativa. A teď dotaz pro starší a pokročilé
: dal by se jakýmkoliv způsobem k tomuto Jumperu připojit k mé spokojenosti používaný R9M?
Nepozivam tak jen hadam, ale minimalne externi lite modl na vysilace a dost pravdepodobne jeste inverter serioveho portu, cimz to cele "nakyne" a uz to nebde takove hezke, male reseni.
Hacker Rapier; MPX FC,EG,ES; Phoenix 2k; RCF SBach 342XL
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s
mikroheli a hromada kopter
FrSky Horus X10s
Asi máš pravdu. Ten modul (R9M) stejně žere a je lepší ho krmit externě, což je ještě baterka k tomu. No tak nic, maximálně na to domácí lítání to může být dobré, na jiné vehikly bych byl omezený počtem přepínačů nebo absencí sliderů. Zas to má mraky protokolů, což taky není k zahození. Možná o tom ještě popřemýšlím.
-
kodynejdek
Pokud létáš v fpv brýlích vypni si ve vysílači telemetrii me to na qx65 blbnulo. U taranise x9+ . Podle me neztrácí signal tx ale telemetrie. Jinak by mě zajimali zkušenosti s tim t-litem chtel jesem ho pořidit synovi a na rychlí výlet s malim érem taky ideal. Jo a ta gumička na fotce drží kryt baterie?
q450 copter, samokřídlo 750, zeta z-84, wizard x220, rcfactory flash, sky surfer 1400, Hacker P51d,
prikrylm má praktickou zkušenost s provozem modulu velikosti JR v Lite šachtě. Popisuje to u své volantovky, ale můžeš mu poslat dotaz...Marek_Km píše:...dal by se jakýmkoliv způsobem k tomuto Jumperu připojit k mé spokojenosti používaný R9M?
Pravděpodobně to půjde jen s fw pro ACCST, ten pro daný modul existuje.
-
kodynejdek
https://youtu.be/6kSpN0Y-svY
To už maj vymyšlený tady dává crossfire ale i r9m je v mini provedení. Na aliexpress je k t-lite šachta ale měla by být i v balení
To už maj vymyšlený tady dává crossfire ale i r9m je v mini provedení. Na aliexpress je k t-lite šachta ale měla by být i v balení
q450 copter, samokřídlo 750, zeta z-84, wizard x220, rcfactory flash, sky surfer 1400, Hacker P51d,
No jasně, já jsem myslel, že chceš použít ten modul co máš, ale mini modul je určitě i hezčí řešení.kodynejdek píše: ale i r9m je v mini provedení....
Ještě ke spotřebě. Zkouším R9M ACCST - 25mW v malém modelu (Magnum) a zatím bez problémů. Takže oproti ISRM baterku dost šetřím.
ellet: aby to tu nebylo OT, tak jsem odpověděl tady: http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=3 ... 2&start=60
kodynejdek píše:Pokud létáš v fpv brýlích vypni si ve vysílači telemetrii me to na qx65 blbnulo. U taranise x9+ . Podle me neztrácí signal tx ale telemetrie. Jinak by mě zajimali zkušenosti s tim t-litem chtel jesem ho pořidit synovi a na rychlí výlet s malim érem taky ideal. Jo a ta gumička na fotce drží kryt baterie?
Diky za radu, pomohlo. Ovladac je sam o sobe fakt super, mam male ruce tak u me lezi vyborne v rukou a po emax ovladaci to bylo jako zazrak technologie pro me. Ma v krabici adapter na moduly ktery si musite namontovat a zadne baterky. Ja jsem zacatecnik tak toho moc nepocim ale kamarad co lita uz par let to zkousel a rikal ze je to plnohodnotna vecicka se kterou se muzu ucit a naucit. gumicka tam je jako improvizovany drzak na klicenku:)
-
kodynejdek
To jsem rád že sem pomohl taky jsem pořád spiše začatečník a vim jak se člověk trapí. Když tak Pan Mrázek má o openTX dost videi na youtube myslim že má nick okrimr.