Extra- 300NG 2400mm
Extra- 300NG 2400mm
AHOJ
Libí se vám extra 330 NG
foto
Začal jsem kreslit dalšího obříka EXTRA 330 NG rozpětí 2400mm
Předpokládaný motor GP 70
Vzletová váha- 8500gr
Libí se vám extra 330 NG
foto
Začal jsem kreslit dalšího obříka EXTRA 330 NG rozpětí 2400mm
Předpokládaný motor GP 70
Vzletová váha- 8500gr
Re: Extra- 300NG 2400mm
Hezké ale proč mi to z bočního pohledu tak silně připomíná S-Bach/Extreme Air. 
Ground Penetration Tester
Všichni letadla podobny
Křídla, směrovka, vyškovká
sbach- 342
extra 330 NG
Křídla, směrovka, vyškovká
sbach- 342
extra 330 NG
A to máš v plánu to křídlo udělat zapuštěné do trupu?
Když se zdá, že jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem.
to je dobry napad,
Na 2,2m Extře mi to vychazi na konci křídla skoro 4mm od trupu. což je škoda, že se na to nepamatovalo při konstrukci.
Zároveň by křídla nemusela být tažená k sobě gumičkou, ale fixované v trupu na nějaký čep.
Na 2,2m Extře mi to vychazi na konci křídla skoro 4mm od trupu. což je škoda, že se na to nepamatovalo při konstrukci.
Zároveň by křídla nemusela být tažená k sobě gumičkou, ale fixované v trupu na nějaký čep.
Když se zdá, že jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem.
Jeto hýbá
Při stavbě křídla první žebro ne musíš lepit
Musíš dat pouzdro trubku připojit k trupu potom nastavit první žebro
až potom všechny díly slepit
Při stavbě křídla první žebro ne musíš lepit
Musíš dat pouzdro trubku připojit k trupu potom nastavit první žebro
až potom všechny díly slepit
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Kotvik píše:Na 2,2m Extře mi to vychazi na konci křídla skoro 4mm od trupu.
když už jsi to takhle zmastil, tak snad není problém dolepit na první žebro kus balzy a dobrousit to do úhlu tak, aby to pasovalo..
OK2WY
OK, nečekal jsem takovouhle kritiku
Zmaštěné to možná je, ale vzhledem k výztuze mezi prvním a druhým žebrem to prostě nešlo slepit jinak.
...kdybych to udělal ke trupu jak píšeš, tak by zase vyšlo křivé křidélko a zbytek žeber. ve stavebnici byl takovy kus, který přesně pasuje.
viz obrázek nasucho sestaveného křídla, kde žebro je vytvarované podle trupu. ale na konci to prostě nešlo
toliko jsem pozitivně hodnotil konstrukční řešení zde,... samozřejmě že tam dolepím kus a dobrousím to podle trupu.
Zmaštěné to možná je, ale vzhledem k výztuze mezi prvním a druhým žebrem to prostě nešlo slepit jinak.
...kdybych to udělal ke trupu jak píšeš, tak by zase vyšlo křivé křidélko a zbytek žeber. ve stavebnici byl takovy kus, který přesně pasuje.
viz obrázek nasucho sestaveného křídla, kde žebro je vytvarované podle trupu. ale na konci to prostě nešlo
toliko jsem pozitivně hodnotil konstrukční řešení zde,... samozřejmě že tam dolepím kus a dobrousím to podle trupu.
Kotvik píše:toliko jsem pozitivně hodnotil konstrukční řešení zde,...
Zdravím. Můžu se zeptat od koho je ten rozsyp?
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14
DS-14