Infinity Evo F5J
Re: Infinity Evo F5J
V nelehkých časech aspoň jedna momentka . Podle čtyřech z pěti psychologů, radost z létání přispívá k pevnějšímu zdraví

Já bych zas reagoval
Byl jsem dlouho služebně mimo..a vrátím se, a co nevidím.. zas takový hezký věci ..mám rád krásnou práci, logiku věci a hlavně..zdravý rozum a čisté myšlení..což je bohužel v této době velmi vzácná věc
....vypadá to,že tahle zima bude pro modelařinu jako stvořená, viď Dalibore 
soarman píše: ....vypadá to,že tahle zima bude pro modelařinu jako stvořená, viď Dalibore
No taky si myslím. Ale co ??? stavět.
Měl jsem jednoho kandidáta, jenže cena je trošku mimo co jsem ochoten dát...je to sice naprostá novinka.
Věřím,že je to bomba v letu, ale když jsem to spočítal tak dostat tuhle 4.5 metrovku do luftu obnáší bez pár drobných 100 tisíc kč.
Model se jmenuje Apollo.
Tak ,jestli máš nápad ..co by bylo zajímavé..sem s ním.
graup15 píše:
Věřím,že je to bomba v letu, ale když jsem to spočítal tak dostat tuhle 4.5 metrovku do luftu obnáší bez pár drobných 100 tisíc kč..
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
Neni mozne.
Ikura byla o 400 ojro levnejsi stavebnice.
Vse ostatni je podobne cenove.
Ikura byla o 400 ojro levnejsi stavebnice.
Vse ostatni je podobne cenove.
... No joo Dalibore, je to tak no, pocitam to se vsim vsudy i s futralama na trup
.. I s kompletni telemetrii, ten Leomotion byl drahej jak prase
(btw nova Ikura je za 2.300ecek, meli jsme slevu za dve masiny na 2.100 ecek za kus 
JETI DC-16
Chapu... Švícaři,Leo.. Neboli evropsky Neu..
... Jo a stridak MKS na vejskovce skoro za bura 
JETI DC-16
No... Zatim se nejak vnitrne branim, preci jen je to uz raketa.. Ale jak se rika. Nikdy nerikej nikdy. Az bratia slovaci se dostatecne vyblbnou s testama, hezky se vsichni ulozi k zimnimu spanku a po probuzeni zjisti ze je jejich ekonomika uplne v prdeli, treba trosku Apollo zlevni...

JETI DC-16
To je fakt.. To mas pravdu:-)
Sezona nekončí..létá se a bude pořád.
Když to na rovině nejde, tak při Jižním, Jiho-západním nebo jiho-východním větříku je super lítání na svahu Řevničov.
Obdivuji ty padáčkáře, protože vzhledem k malému převýšení a svahu plném stromů a keřú, tam odvážně hupsnou. A funguje jim to:-)
Dal jsem si dvě hodinky ..parádní polétání.
Když to na rovině nejde, tak při Jižním, Jiho-západním nebo jiho-východním větříku je super lítání na svahu Řevničov.
Obdivuji ty padáčkáře, protože vzhledem k malému převýšení a svahu plném stromů a keřú, tam odvážně hupsnou. A funguje jim to:-)
Dal jsem si dvě hodinky ..parádní polétání.
Na letní a Alpské létání a natáčení připravuji držák kamery DJI OSMO Action. Kamera pujde za letu natáčet servem .
Takže kombinace záznamu z OSMO kamery a kamery z DJI Mavic 2 by mohlo být zajímavé.
Ale otázka...máte tu OSMO kameru někdo? a lítate ji v kombinaci s normálním rádiem na 2.4GHz?
Jde mi o to,že OSMO má bluetoth zaplnutý stále, nejde vypnout. A mít blízko přijímače něco..co vysílá na 2.4Ghz mi nepřijde zrovna bezpečné.
Na obrázcích řešení odenadavacího držáku na Infinity.Ještě to není uplně definitivní (duralový držák serva není nastříkaný dvousložkou...není doladěný program pro ovládání, protože vymýšlím takový semi automatic režim ...atd)
Takže kombinace záznamu z OSMO kamery a kamery z DJI Mavic 2 by mohlo být zajímavé.
Ale otázka...máte tu OSMO kameru někdo? a lítate ji v kombinaci s normálním rádiem na 2.4GHz?
Jde mi o to,že OSMO má bluetoth zaplnutý stále, nejde vypnout. A mít blízko přijímače něco..co vysílá na 2.4Ghz mi nepřijde zrovna bezpečné.
Na obrázcích řešení odenadavacího držáku na Infinity.Ještě to není uplně definitivní (duralový držák serva není nastříkaný dvousložkou...není doladěný program pro ovládání, protože vymýšlím takový semi automatic režim ...atd)
Zalítnuto...je to boží hračka. Stabilizace kamery v režimu 4K 60FPS nemá chybu, akorád ten datový tok je extremní.
Zkouším něco stříhnout a poslat na trubku. Ale mám pocit,že se mi zavaří noťas. Bude to chtít nový

Strach z Bluetoth, byl zbytečný. Měl jsem zapnutý alarm kvality signálu z přijímače a pořád 100%.
Zkouším něco stříhnout a poslat na trubku. Ale mám pocit,že se mi zavaří noťas. Bude to chtít nový
Strach z Bluetoth, byl zbytečný. Měl jsem zapnutý alarm kvality signálu z přijímače a pořád 100%.
Pouze jako náhled možností kamery a funkce natáčení za letu . Na tohle si fakt budu muset pořídit pořádný noťas..ten stávající stříhat 4K-60FPS fakt nedává.
Ale surové ve 4K na televizi (ta mi to zvládá plynule) je to naprosto famozní obraz.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_GhnXtvNJiQ[/youtube]
A jedno suprové video od Kokotfly
Já to takhle orvat o zem, tak mám dva dni depku....pro švícary je to hračka za pár drobných.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0tS2V9Wj9Ek[/youtube]
Ale surové ve 4K na televizi (ta mi to zvládá plynule) je to naprosto famozní obraz.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_GhnXtvNJiQ[/youtube]
A jedno suprové video od Kokotfly
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0tS2V9Wj9Ek[/youtube]