Fixace bowdenu
Re: Fixace bowdenu
Ja vím a proto jsem tuto informaci uvedl, i když i s nim se da zablbnout. A že se serva dávají co nejblíž ovládané funkci, je pravda a zrovna u akrobatů zcela běžné.
Hitec Aurora 9X
Re: Fixace bowdenu
na sebartoch pouzivam uhlikove tycky a co najblizsie ku ovladanej ploche. Cital som pred pred 10 rokmi kde LV pisal ako sa to robi . Mam Bolero od ripmaxu a ten ma povodne myslene servo na vyskovku na konci trupu, ale.. vsade som cital ze u neho potom treba dovazovat dopredu vyse 200g olova. Odporucany je motor Quantum 55 II co ma 346g a napriek tomu sa tam dava vysse 300g olova. Ja mam navyse aj lahsi motor Dualsky. Text v anglictine je jednoduchy a v tomto duchu je toho plno:
Anyone out here built the Ripmax Bolero. Looks a great plane and build quickly and easily, but no reviews or build logs to be found. I know RCM&E did a review few months back but was the electric version. I have built one to the manual with a ASP .52 up front. When balancing found I had to add nearly 200g of lead up front. Is this normal?
Pri Quantum 55 II davali este viac olova dopredu , chcel som sa vyvarovat lietajuce tehly. Inak by som to neriesil. Sproste chirurgicky narezem potah od spodku trupu stiahnem cez bok a prichytim v strednej casti na dvoch miestach ten bowden . Konce samozerjme tiez. Skusim dat iba jeden bowden na jednu stranu vyskovky a nie dva.
Anyone out here built the Ripmax Bolero. Looks a great plane and build quickly and easily, but no reviews or build logs to be found. I know RCM&E did a review few months back but was the electric version. I have built one to the manual with a ASP .52 up front. When balancing found I had to add nearly 200g of lead up front. Is this normal?
Pri Quantum 55 II davali este viac olova dopredu , chcel som sa vyvarovat lietajuce tehly. Inak by som to neriesil. Sproste chirurgicky narezem potah od spodku trupu stiahnem cez bok a prichytim v strednej casti na dvoch miestach ten bowden . Konce samozerjme tiez. Skusim dat iba jeden bowden na jednu stranu vyskovky a nie dva.