Dotaz na vysílač 2.4Ghz

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
rAin

Dotaz na vysílač 2.4Ghz

#1 Příspěvek od rAin »

Ahoj všem,
chtěl jsem se zeptat zda někdo nebudete vědět..

Dostal jsem od známého elektroboard WORKER Smuthrider. Bohužel k němu chybí originální ovladač 2.4 Ghz. Předpokládal jsem, že po otevření pouzdra s elektronikou objevím připojený přijímač na konektoru, tak jak je tomu standardně u RC modelů a vyměním jej za nový z RC soupravy. Bohužel jsem nalezl patrně přijímač (čip N51822) navržený přímo na desce. Chtěl bych se Vás tedy zeptat, zda je možné i integrovaný přijímač napárovat s jakýmkoliv 2.4 Ghz vysílačem? Případně když znám typ přijímače, zda musím použít speciální vysílač? Máte někdo nějakou radu jak to rozběhat? Vzhledem k foru asi budete vědět mnohem více..

Foto řídící desky:
download/file.php?mode=view&id=105595

Koukal jsem , že na ALI prodávají podobnou řídící desku i s vysílačem (tak jen pro představu:
download/file.php?mode=view&id=105596

Předem díky za reakci
Přílohy
china_completed.JPG
ridici_deska.jpg
Petr686

Re: Dotaz na vysílač 2.4Ghz

#2 Příspěvek od Petr686 »

https://trefasport.cz/elektricke-skateboardy-a-longboardy/313880-elektricky-longboard-worker-smuthrider-cerno-oranzova.html

Longboard WORKER Smuthrider s​e ovládá ergonomicky tvarovaným bluetooth ovladačem (bezdrátovým), kterým můžete intuitivně plynule akcelerovat a​ž d​o rychlosti 20 km/h č​i zabrzdit. Na ovladači j​e možno i rychle zvolit režim zpátečky, a snadno ta​k pokračovat v jízdě n​a druhou stranu. Pro začátečníky lz​e navíc longboard přepnout i d​o pomalého, bezpečnějšího rychlostního režimu.
marcels

Re: Dotaz na vysílač 2.4Ghz

#3 Příspěvek od marcels »

Z prvního obrázku jste si vlastně odpověděl sám. Bluetooth není 2,4GHz přijímač. :D
JETI DUPLEX DC24 II a různé poletuchy
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“