Ahoj všem,
chtěl jsem se zeptat zda někdo nebudete vědět..
Dostal jsem od známého elektroboard WORKER Smuthrider. Bohužel k němu chybí originální ovladač 2.4 Ghz. Předpokládal jsem, že po otevření pouzdra s elektronikou objevím připojený přijímač na konektoru, tak jak je tomu standardně u RC modelů a vyměním jej za nový z RC soupravy. Bohužel jsem nalezl patrně přijímač (čip N51822) navržený přímo na desce. Chtěl bych se Vás tedy zeptat, zda je možné i integrovaný přijímač napárovat s jakýmkoliv 2.4 Ghz vysílačem? Případně když znám typ přijímače, zda musím použít speciální vysílač? Máte někdo nějakou radu jak to rozběhat? Vzhledem k foru asi budete vědět mnohem více..
Foto řídící desky:
download/file.php?mode=view&id=105595
Koukal jsem , že na ALI prodávají podobnou řídící desku i s vysílačem (tak jen pro představu:
download/file.php?mode=view&id=105596
Předem díky za reakci
Dotaz na vysílač 2.4Ghz
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Dotaz na vysílač 2.4Ghz
https://trefasport.cz/elektricke-skateboardy-a-longboardy/313880-elektricky-longboard-worker-smuthrider-cerno-oranzova.html
Longboard WORKER Smuthrider se ovládá ergonomicky tvarovaným bluetooth ovladačem (bezdrátovým), kterým můžete intuitivně plynule akcelerovat až do rychlosti 20 km/h či zabrzdit. Na ovladači je možno i rychle zvolit režim zpátečky, a snadno tak pokračovat v jízdě na druhou stranu. Pro začátečníky lze navíc longboard přepnout i do pomalého, bezpečnějšího rychlostního režimu.
Re: Dotaz na vysílač 2.4Ghz
Z prvního obrázku jste si vlastně odpověděl sám. Bluetooth není 2,4GHz přijímač. 
JETI DUPLEX DC24 II a různé poletuchy