Herkules Puzzle sice kupovat nebudu, rád používám pouze originální prostředky, ale se zájmem jsem se podíval na internet. Kdyby byla všeho modelářského zboží taková nabídka, jak Herkulesu Puzzle, tak bychom byli v modelářském ráji. Proto nechápu, jak ho někdo nemůže sehnat. Stačí otevřít internet a strýc Google ví všechno. Pak jen zajít do nejbližšího obchodu, nebo objednat...a není co řešit. Škoda zbytečné diskuze.
Nyní k ředění vodou. V případě potřeby, vodou, ředím. Praktikuji to cca 10 roů, bez jakýchkoliv problémů - ne v originální lahvičce. Snažím se dodržovat zásadu, nenažehlovat bezprostředně po natření kostry Balsalocem. Když však spěchám, tak počkám do zaschnutí a po cca hodině přižehuji. Nepozoroval jsem žádné problémy. S Balsalocem o správné hustotě natírám kostru jen jednou.
BALSALOC - zkušenosti, náhrady a pod.
Re: BALSALOC - zkušenosti, náhrady a pod.
A co Power grip???
milos.m píše:... rád používám pouze originální prostředky...
Jistě. Pokud jsou k sehnání. A o tom je většina příspěvků této diskuze
jyrry.webnode.cz
Balsalock výrobce ještě stále nabízí. Jde nejspíš o doprodej skladových zásob.
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
A kde? Dej prosím odkaz.
-
HONZIK 22
jelensoft píše:A co Power grip???
On to tady kolega výše už zmínil. Ale napsal špatně název .https://profimodel.cz/cs/ostatni/223495 ... wE#223495k
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.