Pevností to není, nacpal tam 4S1P 3000 mAh a přemotoroval to.
Joker je parádní éro.
tomashr píše:Postup problém není, ta formulace byla míněna tak, že to není triviální ve smyslu "lepení funguje vždy snadno", ale že se to musí hlídat.
vlada123 píše:Vik: Ohledně trvanlivosti PLA modelů v létě, moje zkušenosti jsou takový, že nechat model v autě na zadním platě za oknem je jistá smrt pro PLA jakékoliv barvy, v kufru pod platem mi naopak vydrželo všechno. Venku na sluníčku světlé barvy OK, tmavé měknou a je potřeba je dát do stínu. Za letu je v pohodě všechno.
dudaj píše:
Na to má každý jiný názor a jiné zkušenosti. Mně to v autě odešlo za 10 minut jízdy na zadní sedačce - stříbrný DD, vedro bylo kolem 30°C a při jízdě na
model svítilo sluníčko. Nicméně jezdím s klimatizací.
Bílý bude odolnější, tmavý naopak.
Petko je v pohodě, ale modely jsou pružnější, hůř se člověk zbaví vlasů uvnitř. Té pružnosti nemusí vyhovět některé konstrukce určené na PLA.
Prostě dotazy tohoto typu nemají smysl. Každý si musí udělat své zkušenosti podle toho, jak funguje.
Mě osobně se natolik zalíbilo LW pla, že zkousnu i ty teploty a prostě lítat nepůjdu v horkách. Ale musí na to být model modelován. Ne, že se vezme vymodelovaný od 3d labprint a vytiskne se z toho. To asi nepopadne úplně dobře. Zase to ale bude model od modelu trochu jinak. Něco půjde, něco ne.
Navíc co výrobce, to jiné směsi, takže .....
patamatix píše:Téměř při každém startu se my okamžitě při odhození stáčí doleva.