Rozdíl mezi Super Zoom a Zoom Zoom 4D
Rozdíl mezi Super Zoom a Zoom Zoom 4D
Máte někdo zkušenosti se Super Zoomem a Zoom Zoomem 4D od Hackera? Je mezi nimi nějaký závažnější rozdíl kromě velikosti (Super Zoom je větší o 10 cm)? Chci to na nácvik 3D akrobacie, lítat budu venku. Díky za info.
- arnysimilar
- Kontaktovat uživatele:
flash 3D
Odporúčam Flash 3D od RC-Factory, lieta do bezvadne. Asi najlepší EPP 3D akrobat na trhu.
Fly, fly in the sky
Re: flash 3D
arnysimilar píše:Odporúčam Flash 3D od RC-Factory, lieta do bezvadne. Asi najlepší EPP 3D akrobat na trhu.
Díky za info, ale mě jde opravdu jen o výběr mezi dvěma výše uvedenými modely
Měli jsme Zooma od Hackera, potom Zoombiho a Supeer Zooma. V letovém projevu je opravdu rozdíl. Z těchto tří letadel nejlíp létá Super Zoom. Pokud ale zvládáš dobře 3D akrobacii i normální akrobacii, jak píše arnysimilar, je v současné době opravdu asi nejlepší EPP 3D akrobat Flasch od RC Faktory. Lítáme s ním už přes rok. Dají se s ním trénovat třeba prvky ze sestav F3A-létá přesně , i prvky 3D akrobacie. Řekl bych,že jeho vyšší cena je opravdu vyvážena kvalitou.
viteka píše:Měli jsme Zooma od Hackera, potom Zoombiho a Supeer Zooma. V letovém projevu je opravdu rozdíl. Z těchto tří letadel nejlíp létá Super Zoom. Pokud ale zvládáš dobře 3D akrobacii i normální akrobacii, jak píše arnysimilar, je v současné době opravdu asi nejlepší EPP 3D akrobat Flasch od RC Faktory.
Díky za porovnání. Právě že akrobacii zatím moc nelítám, ale tak dlouho mě teď tady v Hradci nad hlavou vrčeli světoví akrobati, že jsem si řekl že to taky zkusím