Rozdíl mezi Super Zoom a Zoom Zoom 4D

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kovboj

Rozdíl mezi Super Zoom a Zoom Zoom 4D

#1 Příspěvek od Kovboj »

Máte někdo zkušenosti se Super Zoomem a Zoom Zoomem 4D od Hackera? Je mezi nimi nějaký závažnější rozdíl kromě velikosti (Super Zoom je větší o 10 cm)? Chci to na nácvik 3D akrobacie, lítat budu venku. Díky za info.
arnysimilar
Kontaktovat uživatele:

flash 3D

#2 Příspěvek od arnysimilar »

Odporúčam Flash 3D od RC-Factory, lieta do bezvadne. Asi najlepší EPP 3D akrobat na trhu.
Fly, fly in the sky
Kovboj

Re: flash 3D

#3 Příspěvek od Kovboj »

arnysimilar píše:Odporúčam Flash 3D od RC-Factory, lieta do bezvadne. Asi najlepší EPP 3D akrobat na trhu.

Díky za info, ale mě jde opravdu jen o výběr mezi dvěma výše uvedenými modely :wink:
viteka
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od viteka »

Měli jsme Zooma od Hackera, potom Zoombiho a Supeer Zooma. V letovém projevu je opravdu rozdíl. Z těchto tří letadel nejlíp létá Super Zoom. Pokud ale zvládáš dobře 3D akrobacii i normální akrobacii, jak píše arnysimilar, je v současné době opravdu asi nejlepší EPP 3D akrobat Flasch od RC Faktory. Lítáme s ním už přes rok. Dají se s ním trénovat třeba prvky ze sestav F3A-létá přesně , i prvky 3D akrobacie. Řekl bych,že jeho vyšší cena je opravdu vyvážena kvalitou.
Flash AXI 2212/26
Obrázek
zoom F5D
Sprint F5D-400
Top line motor Webra 20 ccm
Diablotin DA-50R
Funtana S 90 - Laser 150 (25 ccm)
Kovboj

#5 Příspěvek od Kovboj »

viteka píše:Měli jsme Zooma od Hackera, potom Zoombiho a Supeer Zooma. V letovém projevu je opravdu rozdíl. Z těchto tří letadel nejlíp létá Super Zoom. Pokud ale zvládáš dobře 3D akrobacii i normální akrobacii, jak píše arnysimilar, je v současné době opravdu asi nejlepší EPP 3D akrobat Flasch od RC Faktory.

Díky za porovnání. Právě že akrobacii zatím moc nelítám, ale tak dlouho mě teď tady v Hradci nad hlavou vrčeli světoví akrobati, že jsem si řekl že to taky zkusím ;-)
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lindbergh »

Já mám SuperZooma a zatím maximální spokojenost. Používám ho jako můj "vozembouch" na nácvik všeho možného. Kolega má Flasch i SuperZooma a tvrdí, že v něm rozdíl nevidí. Myslím, že pokud nechceš Flasch, bude tě SuperZoom dostatečnou náhradou :wink:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
breznev

#7 Příspěvek od breznev »

Lindbergh píše: Kolega má Flasch i SuperZooma a tvrdí, že v něm rozdíl nevidí.

To jako vážně? Tomu nevěřim, ten rozdil je velikej. Možná spíš obrovskej... samozřejmě za předpokladu, že s tím človek dělá to, na co je to určené a ne jen lítá dokola. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“