S bezpádlovou jednotkou je to vždycky dilemno. Jednodušší je pouze vícečetná komplikace a těch tu ( naštěstí ) moc není. Já začal kdysi s 3G na 450, to bylo k ničemu ( delfín ). Pak Microbeast, ten byl mnohem lepší a lítal i na větší 550. Kdo nepotřebuje nebo nechce stabilizaci ( záchranu ), je to plně použitelné ale maketáři jdou radši do něčeho novějšího. Další bylo HC3SX, naprostá spokojenost, stejně tak jeho následník Demon. Toho mám v maketě Hughese, zvládal a pěkně rychlé skluzy po trávě v Bambousku, s Microbeastem bych to neriskoval.
Spirita mám od roku 2016 v TREX550, nikdy jsem ho ale neaktualizoval ( taky nechuť a obavy, radši jsem ani nepřipojoval zakoupený Bluetooth modul a neovládal jednotku přes mobil - což se vlastně Pavlovi vymstilo nucenou aktualizací jednotky ). Do druhého Hughese jsem plánoval Spirita, právě problémy u Pavla plus doporučení Martina mě vedlo k pořízení VBaru Neo. Není sice ještě donastavený ale už teď letí to pěkně. Má být prý odolnější proti převracení modelů když se heli dotkne jedním kolem nebo lyžinou. Jak psal Pavel, registrace a připojení přes WIN10 nebyly jednoduché jenomže mě tyhle věci moc nebaví a nejsem v nich proto jako ryba ve vodě.
Přeju dobrou volbu, možná se ozvou ještě další spokojení uživatelé.