Motorová koloběžka

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
dudaj

Re: Motorová koloběžka

#16 Příspěvek od dudaj »

Přesně jak píše Pepin. Nejvíc nesmyslů vymejšlej lidi, co nic moc manuálně nezvládnou. U mýho zákazníka aktuálně hrozí, že si ani nenabije lipoly :D . Když jsem mu předvedl zacházení s nabíječkou dost znervozněl.
varok

#17 Příspěvek od varok »

Dobrý den, máte pravdu. Majitel koloběžky měl spoustu řečí jak co mám udělat, ale sám asi.....
Mám jako koníčka i karosařinu na autech a tam je to stejné. Někdo vám doveze auto, že tam je pár puchýřků, že to chce opravit. Ve výsledku musíte rozřezat půl auta, protože puchýřky nejsou jen PUCHÝŘKY na povrchu, ale třeba celý shnilý lem apod. Nebo že má shnilý kousíček prahu, třeba 10cm a ve skutečnosti měním celý práh. Slušný člověk mi to nechá po dohodnutou dobu, neotravuje a řekne jak si to představuje a cenu kterou je ochotný dát. Podle toho přizpůsobím postup. Jíný chodí každý den kontrolovat(s výmluvou že šel zrovna se psem neberu, když bydlí o 2km dál). Taky spoustu řečí jak mám co dělat, on by to udělal jinak apod. Když mu řeknete cenu, tak ofrňuje nosem že je to drahé apod. Přitom ve většině případů dělám za skoro cenu materiálu. :evil:
A ještě se jim to nelíbí.
Majitel prostě chtěl nějakou věc. Já se mu to snažil byrobit v domácích podmínkách, asi jako psal Pepin. Ale nebylo to podle jeho představ, dlouho jsem se s tím piplal, on by to měl za jedno odpoledne hotové. Tak jsem ho poslal do ( I ) a je klid.
pepin

#18 Příspěvek od pepin »

dudaj píše:Přesně jak píše Pepin. Nejvíc nesmyslů vymejšlej lidi, co nic moc manuálně nezvládnou. U mýho zákazníka aktuálně hrozí, že si ani nenabije lipoly :D . Když jsem mu předvedl zacházení s nabíječkou dost znervozněl.

já sice nadávám a prskám, ale je fakt, že když to dodělám a ono to funguje, radost z toho mám, jen mě sere, že jeto není moje ale zase je to o trochu lepší, než když jsem si to dělal prvotně pro sebe :lol:

P1100563.JPG

rychlost nad cca 30kmh už netunim, to je opravdu o život a nesmyslé být nenápadným učastníkem cyklo provozu, spíš řeším dojezd, tady u tý už by mohlo být 150km vcelku reálných, respektive celodenní denní nájezd na pohodu 90 km je už opravdu masakr na pohodo jezdce ,takže pokud je kapacitní jistota 150km , je to do toho kilíčka na jistotu
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“