Pay Pal
Pay Pal
Chcem sa opytať či ste niekto nemal podobný problém ?
Kupoval som na Hobbycity platil som kartou American expres ale vrámci
formulára pri nákupe som vyplnil nejakú flash prihlášku na paypal.
Platba prešla aj potvrdenka prišla ale nie s paypalu.
Ale druhý krát neviem nič kupiť lebo automaticky ma to podľa mailu a čisla karty hádže na paypal - nemám šajnu aké heslo tam je to
čo som daval cez hobbycity nefunguje.
Teda mám učet na paypal ale neviem sa doň dostať , žiadal som heslo do mailu neprišlo nič,
čo s tým ?
Regol som si novy učet na paypale ale už som musel použiť inú mailovú
adresu lebo tu čo mam prenesenu z hobbycity neakceptovali a taktiež
nechcú tú kartu ktorou som platil prvý krát.
???
Dík za pomoc
Kupoval som na Hobbycity platil som kartou American expres ale vrámci
formulára pri nákupe som vyplnil nejakú flash prihlášku na paypal.
Platba prešla aj potvrdenka prišla ale nie s paypalu.
Ale druhý krát neviem nič kupiť lebo automaticky ma to podľa mailu a čisla karty hádže na paypal - nemám šajnu aké heslo tam je to
čo som daval cez hobbycity nefunguje.
Teda mám učet na paypal ale neviem sa doň dostať , žiadal som heslo do mailu neprišlo nič,
čo s tým ?
Regol som si novy učet na paypale ale už som musel použiť inú mailovú
adresu lebo tu čo mam prenesenu z hobbycity neakceptovali a taktiež
nechcú tú kartu ktorou som platil prvý krát.
???
Dík za pomoc
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
Zdar
pokud máte el. výpis z účtu, tak použijte 4místný kod který zaslal Paypal, když vám srazil 50,-Kč, ten napíšete pro potvrzení a šlape to. Těch 50 vám zas vrátí. Pokud ne, musíte počkat na papírový výtisk, ale v UH už nemusí čekat na vás. Další možnost je (třeba někdo napsal ten kod 3x blbě ) napište jim mejlíka a domluvte se. (mejlík je třeba napsat v AJ a není problém, starosta vašeho paypalu je ochotný s vámi vyřešit problém v určitou domluvenou hodinu na NETu). Jak pořád říkám v práci šéfovi - "ale ty lidi berou stejný peníze šéfe, proč to mám dělat za ně" ?
pokud máte el. výpis z účtu, tak použijte 4místný kod který zaslal Paypal, když vám srazil 50,-Kč, ten napíšete pro potvrzení a šlape to. Těch 50 vám zas vrátí. Pokud ne, musíte počkat na papírový výtisk, ale v UH už nemusí čekat na vás. Další možnost je (třeba někdo napsal ten kod 3x blbě ) napište jim mejlíka a domluvte se. (mejlík je třeba napsat v AJ a není problém, starosta vašeho paypalu je ochotný s vámi vyřešit problém v určitou domluvenou hodinu na NETu). Jak pořád říkám v práci šéfovi - "ale ty lidi berou stejný peníze šéfe, proč to mám dělat za ně" ?
nie nechodia mi maily ?
z paypalu žiadne
ale ta platba mi prešla v pohode len pri druhom nakupe ma to hodilo na paypal do okna mi hodilo mail a pasword nechce žiadny.
čiže učet mam len ho neviem zadať na hobbycity aby previedli peniaze
s kreditky na hobbycity .. a to som si myslel že beru priamo embasované
karty a oni to preháňajú cez paypal
ale ta platba mi prešla v pohode len pri druhom nakupe ma to hodilo na paypal do okna mi hodilo mail a pasword nechce žiadny.
čiže učet mam len ho neviem zadať na hobbycity aby previedli peniaze
s kreditky na hobbycity .. a to som si myslel že beru priamo embasované
karty a oni to preháňajú cez paypal
Pánové, nevím kde je chyba, ale je dobrý pořádně číst co píšou. První platby bývají bez ověření, další 1 - 2 s ověřením. http://www.pracenalane.cz/modely/pay.JPG pak už pohoda.
ine vo vypise nemam ale potvrdili mi telefonicky /kym si nezobrali peniaze z hobbycity / že tam je ešte jedna cca 1USD - a to bolo asi
to overenie a ten kod ktorý by tam mal byť sa mal buď v časovom limite
dať namiesto hesla na paypal ???
Ak nie tak je to aj tak na prd lebo do učtu sa nedostanem.
to overenie a ten kod ktorý by tam mal byť sa mal buď v časovom limite
dať namiesto hesla na paypal ???
Ak nie tak je to aj tak na prd lebo do učtu sa nedostanem.
ten štvorciferný kód sa nikdy nezadával namiesto hesla, ale po prihlásení na účet tam bolo niečo ako "autentifikácia" účtu ku ktorému si mal priradený účet paypal. Zaujímavé je, že podľa toho čo píšeš si žiadnu autorizáciu nerobil /keďže nevieš kód/ ale platba tvojej objednávky prebehla, kto tu zas čo posraaaaaaal ??????????