darth.hokro píše:určitě vem dvě stejný auta, (rozuměj podvozky). Je nesmysl držet pak náhradní díly na různé značky. Vím jaký bordel v tom mám doma
Souhlas
darth.hokro píše:určitě vem dvě stejný auta, (rozuměj podvozky). Je nesmysl držet pak náhradní díly na různé značky. Vím jaký bordel v tom mám doma
TomJu píše:
Ja vim, ze tedka budu za vola, ale po delsim premysleni jsem se rozhodnul pro model expedice...
Nechtel jsem reagovat hned, protoze jsem po tvem prispevku zacal mit opet brouka v hlave...
Nakonec jsem do toho zapojil i manzelku, ktera po precteni prispevku, rekla, ze mam vzit model expedice.
Diky prispevku darth.hokro, rovnou dva [emoji15]
Vezmu od Traxxas TRX-4 Defender a nad druhym jeste premyslim...
Jedna otazka zni, jestli jde jezdit expedice i s modely Crawlery, pokud ne, zkuste prosim doporucit se kterym mate dobre zkusenosti? Cetl jsem, ze dobre jsou treba jeste Axial SCX10 II.
Druha otazka, kdyz budu mit dva modely od ruznych znacek, jak je to s nabijeci, a jinymi baterieme, konektory...? ( IC3,IC5, EC3, EC5, Deans... ) Musim mit ke kazdemu modelu nabijec zvlast, pripadne existuje universal nabijec, ta lepsi varianta... (ruzne kabely, konektory)
Ja se do toho zamotavam, cim dal vic.

okno píše:Kolik mu je?