Zdravím všechny zde přítomné, a prosím o radu.
Měli jsme v autě kameru navitel napájenou klasicky ze zapalovače kabelem mikro usb (viz foto), která má za mě skvělou kvalitu videa jak ve dne tak i v noci.
Potom jsme koupili do auta radio s navigací, čelní kamerou, couvací kamerou atd. a zde nastal onen "problém".
Ta přední kamera je kvalitou obrazu katastrofa. Ale je napojená přímo kabelem (viz foto) do rádia, s tím komunikuje a do videa přímo dává data z GPS (souřadnice a rychlost).
Moje otázka zní, šlo by nějakým způsobem prohodit tyto dvě kamery? Nějaké možnosti zapojení nebo něco na ten způsob?
Předem díky za rady.
Navitel R600 - kamera do auta vs. čína
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Navitel R600 - kamera do auta vs. čína
Jak jsi s Navitel R600 spokojen? Uvažuji o ní .... Díky
Jo, s kamerou byla maximální spokojenost, video zde [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qmBVeQ8vfgs[/youtube]
Jediný co mě vadilo, pokud je zásuvka na zapalovač v autě stále pod proudem, jako že u našeho auta to tak je, tak se pokaždé musí nabíječka ke kameře ze zapalovače vytáhnout, jinak by kamera nahrávala nepřetržitě. Proto teď řeším to prohození kamer na rádio.
Jediný co mě vadilo, pokud je zásuvka na zapalovač v autě stále pod proudem, jako že u našeho auta to tak je, tak se pokaždé musí nabíječka ke kameře ze zapalovače vytáhnout, jinak by kamera nahrávala nepřetržitě. Proto teď řeším to prohození kamer na rádio.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
To mě přijde jako zbytečně složitý řešení. Menší problém je přidat zásuvku na spinanych 12V, u některých aut se dá stávající zásuvka přehodit na spínaných 12 V pouhou změnou umístění pojistky.
OK2WY
Ano, s tou zásuvkou je to celkem jasný, momentálně s tím rádiem ještě jednoduší, protože rádio je spínané, takže by stačilo to propojit usb kabelem a je to vyřešené, jen sem měl takovou vizi, že by ten navitel šlapal (gps, rychlost) stejně jako ta kamera dodaná s rádiem.