FrSky X12S Horus - 1 pokracovani

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
corsair
Kontaktovat uživatele:

Re: FrSky X12S Horus - 1 pokracovani

#241 Příspěvek od corsair »

U desítky jsem jich měnil několik. Soft se tváří v pohodě, když ten přepínač dvoupolohový pomalinku překlápím z jedné do druhé polohy v polovině problikne středové poloha na displeji, ale při normálním přecvaknutí to se ani nestačí zobrazit.
Netopyr

Re: FRSKY Horus - výměna přepínače

#242 Příspěvek od Netopyr »

Martin_HU píše:Kluci,
máte někdo zkušenost s výměnou třípolohového přepínače na dvoupolohový? Předpokládám, že je to stejné u Horus X10, X10 i Taranis. Doufám, že nejen pro mě je na těchto rádiích více třípolohových přepínačů než je potřeba a méně dvoupolohových než je potřeba :D .
Nemyslím fyzickou výměnu, ale co tomu bude říkat software.
Díky !

Ahoj,

Taranis 9+, vyměnil jsem SA přepínač za tento:https://rcstudio.cz/cs/prislusenstvi/316-prepinac-2poz-bezpecnostni.html
mám nastaveno je krajní polohy, prostřední nikdy nemám nastavenou. Funguje bez problémů. To si potřeboval vědět?
Netopyr

XL V2, Devil 380, Spirit GTR,RS,W1, Sir Edmunt Race, Bublinky, DS 12, Wave a NETOPÝR
Martin_HU

#243 Příspěvek od Martin_HU »

Jj, přesně, díky, nevěděl jsem, zda to nebude v software dělat nějaký brikule ...
matoni

#244 Příspěvek od matoni »

Martin_HU píše:Jj, přesně, díky, nevěděl jsem, zda to nebude v software dělat nějaký brikule ...

Pokud nastavíš v menu Systém (OpenTX) - Hardware - správný typ spínače, tak by to nemělo dělat žádné "brikule".
Jameson
Kontaktovat uživatele:

#245 Příspěvek od Jameson »

Petronel píše:na RC Studio u pana Urbánka je stále nedostupný Horus X12S. Nevíte, jestli se už jenom nedoprodávají poslední kusy a nechystá se nový vysílač? Děkuji za odpovědi.

Kiežby, čakám naň už dva roky! :lol:
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
shumi

#246 Příspěvek od shumi »

Když se tu bavíte o té x12 jak je na tom vývoj vlastně té x11,je to hudba daleké budoucnosti nebo je to na spadnutí
Těch pár fotek a informaci není asi nic na čem stavět
volcano69

#247 Příspěvek od volcano69 »

Zdravim mam problem s komunikaci companionu a horuse. Flasnout na novi firmware se me to podarilo (zaloha karty pres ctecku). ale zaboha me nejde zprovoznit zalohovani nastaveni a modelu primo z radia. Prosim muze me nekdo polopaticky nasmerovat dekuji (muj postup pustim companion zastrcim usb do vypnuteho radia a spiustim zalohu a program me nacte ze nema pristup k SD karte)
moc dekuji
ellet

#248 Příspěvek od ellet »

Pokud je to stejný jako X10, tak pro přístup na kartu musí být vysílač zapnutý dřív než do něj strčíš USB kabel.
volcano69

#249 Příspěvek od volcano69 »

ellet píše:Pokud je to stejný jako X10, tak pro přístup na kartu musí být vysílač zapnutý dřív než do něj strčíš USB kabel.

diky uz sem to rozchodil. vsude se psalo jen pripojte vysilac nebo pripojte vypnuty tak sem nevedel ))
i touto cestou dekuji p. Urbankovi za pomoc musel snest 3 telefonaty odemne behem hodiny pri instalaci noveho fimware.
Maco33

#250 Příspěvek od Maco33 »

Zdravim vespolek,
chtel jsem si poridit toto radio, ale narazil jsem na jeho nedostupnost nejen u nas ale i jinde ve "svete". Na dotaz priciny nedostupnosti u RC studia a ani u pana Mrazka mi nebylo odpovezeno. Pidil jsem se dale a narazil na vlakno fora RC groups https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... horus+x12s
Po precteni nekolika prispevku na tomto foru se mi lecos osvetlilo a kdyz si clovek spocita 1+1 tak mu i lecos dojde. IRSM modul, to by mohl byt problem techto vysilacu. V zadnem pripade zde nechci sirit paniku. Nejsem natolik technicky zdatny abych toto dokazal posoudit. Urcite bych ale uvital vyjadreni "kompetentnich", pripadne technicky zdatnych uzivatelu tohoto vysilace zdali je, pripadne by mohl byt nejaky problem s dosahem u tohoto vysilace.
Petronel

#251 Příspěvek od Petronel »

Nedostupnost X12S mě také zaráží. Pokud se nějaký oficiálně doveze, tak je to třeba jen jeden, dva kusy a zase se dlouho čeká. U X12S je navíc uveden protokol ACCST, ale ACCESS není a nevím, jestli tohle není možná problém. Budu také rád za odpovědi.
macil

#252 Příspěvek od macil »

Podľa tohto to vyzerá, že je dostupný. :roll:
Maco33

#253 Příspěvek od Maco33 »

Podívejme, já na to koukal průběžně 14 dní a nebyl. Třeba si ho někdo koupi a napíšou mu, že už zase není. Ale o tohle mi nešlo a ani jinak nechci spekulovat. Dlouho jsem sledoval dostupnost na HK a tam už dlouho není. Spíše mě zajímalo to co resi na RC groups. Nutno projet i více stránek zpět.
Michal1PA

#254 Příspěvek od Michal1PA »

Na Slovensku IMI Nitra.
blembondo

#255 Příspěvek od blembondo »

Maco33 píše:Podívejme, já na to koukal průběžně 14 dní a nebyl. Třeba si ho někdo koupi a napíšou mu, že už zase není. Ale o tohle mi nešlo a ani jinak nechci spekulovat. Dlouho jsem sledoval dostupnost na HK a tam už dlouho není. Spíše mě zajímalo to co resi na RC groups. Nutno projet i více stránek zpět.

Myslím že jediné co se může řešit je SE2431L: 2.4 GHz Front-End Module.Jeho odolnost na statickou elektřinu je dost nízká a taky je to první věc co odejde pokud se přeruší koax k anténě případně pokud tam anténa vůbec není nebo když někdo připojí anténu z vyšším ziskem.Možná že to výrobce už poladil možná nepoladil.
https://www.youtube.com/watch?v=sZBsh43vEp8
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“