MichalM píše:Já mám dost podobnou zkušenost. Výpadky za letu jsem měl několikrát. Pokaždé jiné letadlo, jiný přijímač, jiná konfigurace. Výpadek se projevoval tím, že křidýlka (někdy výškovka) přejela do koncových poloh a po chvíli se vrátila zpět. Celé to trvalo do 1s. Na logu (logoval jsem naschvál po 0,1s se vůbec nic neprojevilo). Ovšem výpadku v čase jsem si nevšimnul. Konzultoval jsem to s autorizovaným dovozcem, ale žádného řešení jsme se nedobrali.
Několik výpadků bylo bez následků, ale poslední skončil havárií. Dál jsem neměl nervy čekat, kdy to do mě zase kopne a vyřešil jsem to tak, že Taranis používám jen do dronů a gumoletů. Na pořádný letadla jsem pořídil Futabu.
P.S. Můj syn má bohužel s tímto typem rádia stejné zkušenosti, zatím na to nic nerozbil.
Tak to jsi mě nepotěšil, koupil jsem nedávno Taranis Lite pro děti, systém se mi líbí, ve vzduchu jsem byl málo, ale zatím i vzdáleností OK, a to mám "noční verzi".
Chtěl bych přejít celkově k této značce, tak kdybych měl mít problémy, to bych nerad.
Ještě musím prověřit, stejně čekám, až vyjedou nové řady Q7 s ACCESS, abych neměl různé typy vysílačů.

Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz