Mina píše:Díky to fofr. Jaká je výhoda uhlíku, váha?
Hlavně délková stálost v různých teplotách.
Mina píše:Díky to fofr. Jaká je výhoda uhlíku, váha?
Milan Nes píše:TGY-D56MG
koukám backorder leda
HonzaS píše:ty si nekupuj, ty mám myslím já a jsou mizerný jaxvině. fakt, pokud máš trochu soudnosti a zrochu zvýčkanosti a nechceš každou chvíli ladit end pointy klapek a subtrimy křidýlek, nedělej to
HonzaS píše:
ty si nekupuj, ty mám myslím já a jsou mizerný jaxvině. fakt, pokud máš trochu soudnosti a zrochu zvýčkanosti a nechceš každou chvíli ladit end pointy klapek a subtrimy křidýlek, nedělej to
HonzaS píše:a teď vážně, proč je nereklamuješ? většinou stačí video s 15cm pákou položenou proti pravítku, prostě ukázat že servo nedrží střed a je to. teda, nefunguje to moc dobře u hobbykinguale seriózní výrobci většinou nemají problém uznat chybu,
HonzaS píše:cha, to naštve co?![]()
a teď vážně, proč je nereklamuješ? většinou stačí video s 15cm pákou položenou proti pravítku, prostě ukázat že servo nedrží střed a je to. teda, nefunguje to moc dobře u hobbykinguale seriózní výrobci většinou nemají problém uznat chybu,
BoBik_CZ píše:To zní skoro jako nabídka, co se neodmítá.![]()
Sice jsem se na letišti zařekl, že tištěnou už nechci, ale jak známo, jen blbec nemění své názory. A jestli je to nová, optimalizovaná, tak proč ne. Kdyžtak si někdy napíšu mailem.
A děkuji!