Futaba T6EX Zmena modulu?

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
tomashr

Re: Futaba T6EX Zmena modulu?

#16 Příspěvek od tomashr »

Milan Nes píše:myslel sem orange 8
mam na nich nalitano nekolik hodin jak v EPA kombatu tak hlavne v 3D akrobatovi kde bych nejakej problem poznal protoze tam se packuje o 106 a kluci v klubu co maj fassty je pouzivaj vsichni pro "horsi" era a bez problemu

Tak já Orange létám dokonce i v letadle, které naopak patří mezi výrazně "lepší" a létá HODNĚ daleko - http://modelweb.fotozona.cz/2011/08/sco ... -rcek.html .
Dobré na těch FrSky (Orange) přijímačích je totiž to, že nejde o stupidní klony, ale o samostatné návrhy, které originály docela doplňují, třeba u Orange 8ch jsou k dispozici konektory v ose, což malé "plnodosahové" přijímače Futaby nemají a do odkazovaného modelu se mi vlastně nic od Futaby nevejde (617FS má konentory nahoru, 6208 už je zase moc vysoký, že ho nedám pod táhla. Takže jsem byl nakonec velmi rád za Orange...
Kenny McCormick

#17 Příspěvek od Kenny McCormick »

Do modulov a tak podobne som analfabet, no mam jednu T6EX 2,4Ghz a vynuloval sa na nej guid. V zaruke mi ju neopravia /dal som do nej LiPo/, mimo zaruky je to drahe - neoplati sa, tak ju pouzivam len na simulator. Ak by niekto chcel za nejaku rozumnu cenu by som ju na prebastlenie prenechal... :wink: :wink: :wink:

Dalsia moznost je pouzivat ju so starsimi prijmacmi, tie sa dali sparovat aj s Guid 0. :)
Len nesmu byt na letisku dvaja s takymito Tx 8O 8O 8O :lol: :lol: :lol:
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
matix737

#18 Příspěvek od matix737 »

Ahoj, pořídil jsem tuto vysílačku jako základ pro Tiny whoopa. Teď bych ji potřeboval předělat na flsky nebo frsky. Prosím poradí mi někdo co mám a kde koupit? Mockrát děkuji za rady.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“