igorb píše:
No vidis ako ti to ide ked sa sustredis, tak uz sme dosli k tomu ze integrator ma drift ... necakane![]()
Zbytok su nezmysly, akcelerometer nezisti gravitaciu ale iba vonkajsie sily na senzor a ako uz zdzd povedal a ako uz bolo po asi sty krat napisane akcelerometrom nezistis v lietadle kde je dole.
Rovnako sa da rozhadzat tvoja metoda v hromade detailov, videl si data akcelerometra? Je to hromada sumu v ktorej sa 1g proste najst neda, a ked, je to nahodna hodnota, navyse preco si myslis ze je to zrovna 9,81m/s/s??? meni sa s polohou a vyskou, sice malo, ale v okoli 0 naklonu to v konecnom dosledku znamena realnu odchylku. atd ...
Takze napriek tomu ze nas vidis ako ovce, tak tebou podhodene riesenie nezozerieme.
Inak odporucal by som konecne pouzit hlavu (v prvom kole na ucenie) a pozriet sa na to ako sa to naozaj robi (napisal som to tu) namiesto nazyvania ludi co o tom nieco vedia pejorativnymi nazvami. Ponukanie 10 minutovych "jedinych moznych" napadov bez toho aby si veci rozumel alebo tie napady niekedy overil nikomu neprospeje.
Citaj a citaj co som napisal, naucit ta to neviem musis to pochopit sam
Digitalny integrator drift nema, nikdy som netvrdil ze sa to nerozide a to orave koli datam zo snimaca
Zacni pouzivat hlavu a nespoliehaj iba na hotove riesenia /prenechaj ovciam/