ellet píše:..... OpenTx, tak ho doporučuji jen tomu, kdo ví (nebo se to bude chtít naučit) co je v programování cyklus, podmínka, operátor a pod.
Dodal bych, že opravdu " kdo ví (nebo se to bude chtít naučit) co je v programování cyklus, podmínka, operátor a pod." Řekl bych, že stačí to "kdo ví". Není třeba být zkušený rutinní programátor. Taky jsou tam průvodci, a nastavování je příjemné. Rozhodně to není tak, že by uživatel musel psát nějaké programátorské kódy. Spíš je to takové hraní s tím, co rádio samo nabízí, je to zábava, a přitom s tím jde kouzlit přímo zázraky.
Dlouho jsem měl FrSky OS (byl jsem od začátku v BetaTesterském týmu FrSky na Horusech), do OpenTX se mi opravdu nechtělo, nebyl jsem nadšený z toho že bych měl "programovat". Ale nakonec mě to přinutilo, hlavně kvůli fantastickým možnostem telemetrie v Open TX. Takže jsem přešel na OpenTX a zpátky bych už nešel. Kolegové okolo mě mají FrSky OS, a když jim mám s nějakým nastavením pomoci, tak chtě-nechtě to porovnávám - a OpenTX je prostě lepší (