na githubu je i pro STM32 vcelku výživný návod, včetně předkompilovaných binárek. A jestli jsem správně četl, tak verze 1.2.0.0 (kterou v tom modulu mám) umí update dokonce i přímo z rádia.
Ale jak píšu, haluzák.
MISO, MOSI nepoužívá jen ISP ale taky SPI a to STM32 umí.prikrylm píše:... nějaké MISO - MOSI rozhraní, takže tudy by to v nejhorším šlo.
ellet píše:MISO, MOSI nepoužívá jen ISP ale taky SPI a to STM32 umí.
Jdeš na to dost hopem ale máš štěstí
No právě, myslel jsem, že se chytne někdo, kdo to dělal. Rozhraní (ST-Link) se dá pořídit levně, taky tam může být jen nějaký bootloader (serial i usb) a potom by nebylo potřeba skoro nic. Já to ale dělat nebudu, protože to nepotřebuji. Jen mě to tak zajímalo ....prikrylm píše:Tak jasně, že to nebude totožné rozhraní, ale nějaký ekvivalent. Na to by se našel buď přímo přípravek nebo Arduino projekt.
bitovod píše:Netušíte někdo, jak je to u toho JP4IN1 s dosahem? Mám Taranise X7, jsem s ním spokojenej velmi, ale taky mám z minula hrst přijímačů Assan, který se mi zdá zbytečný nevyužívat. Takže buď do šachty zabudovat Assan TX modul, nebo tenhle multi s tím, že multi má samozřejmě výhodu v řízení dalších hraček, co se nám doma nakupily. Třetí varianta je mít oba a měnit je, ale tomu bych se docela chtěl vyhnout.
prikrylm píše:No, píšou vysílací výkon něco málo přes 100 mW, takže teoreticky "full range". Prakticky jsem zkoušel jen DSM2 na max +- 300m (dál jsem neviděl), výpadky žádné.
Když nebude hnusně, můžu zkusit "range test" na ACSST a DSMX...