A taky bacha, z čeho se to studuje. Pak se ti může stát, že z ověřené literatury zjistíš info typu:
Pro evolucionistické paleontology je velkou záhadou, jak vysvětlit náhlé vyhynutí dinosaurů, na které geologické vykopávky ukazují. Co jej způsobilo? Změna teploty? Změna rostlin? Na tuto otázku najdete mnoho vědeckých vysvětlení, např. nápor tepla od meteoritu; savci pojídající dinosauří vajíčka; abnormální onemocnění hypofýzy dinosaurů; změny v koncentraci kyslíku; přemnožení, stárnutí atd. Teorie, která v současnosti převažuje, říká, že naši planetu zasáhl velký vesmírný předmět, ze kterého se uvolnilo tak obrovské množství prachu, že došlo na celé měsíce k zatmění slunce a následkem toho zemřelo velké množství rostlin a živočichů. V této teorii jsou ovšem značné mezery, protože vymření proběhlo pouze u některých druhů živočichů. Mnohé rostliny a živočichové (včetně těch slabých v poměru k dinosaurům) tuto katastrofu zdárně přežili.
Není pochyb o tom, že když Bůh poslal do archy zvířata, aby je zachránil od potopy, byly mezi nimi jen ty druhy, které sám původně stvořil. Nejsou důkazy o tom, že by dinosauři byli také uvedeni do archy. Nejlepším vysvětlením ze všech je, že Bůh je nezachránil v arše, ale nechal je vyhynout jako následek celosvětové záplavy.
zdroj: http://www.bibleinfo.cz/questions/746.html
A nejenže budeš zhruba stejně nevzdělaný jako předtím, ale ostatní z tebe navíc budou mít srandu. Což není nic špatnýho pro ty, kteří vědí jak autotrim funguje, ale je to fakt matoucí pro ty co to nevědí (a v rámci zachování strategie "on tu radí, to bude asi nějaký odborníg" si od tebe nechají poradit). A když nastavíš potopu místo meteoritu, můžeš se dostat od opravdickýho lítání k "alternativnímu létání" - to je když utrácíš za náhradní díly a šroubuješ rozbitý brtulník.
Ale já jsem jen letadýlkář co lítá v 99% s polystyreňákama. Co já o tom vim, žejo.