Svahování v Rakousku - Grossarl
Re: Svahování v Rakousku - Grossarl
jojo, motor nebo gumicuk na vystřelení, ale je tam úžasně, škoda že už není možnost zajet na ten vysoký jižní svah
to byla paráda...
Avalon57
A ještě jedna drobnost. Nějaký dobrák tam ruší 2.4...
... a jestli se můžu zeptat - jaká jste měli pojištění ?
Všechny podobné hotely s vlastními svahy píší, že je nezbytně nutné předložit potvrzení o nějakém pojištění.
Když jsem svahoval na Wällaner Nocku, a to tedy bylo opravdické svahování, stačilo ukázat členský průkaz Svazu modelářů ČR a všechno bylo O.K.
Všechny podobné hotely s vlastními svahy píší, že je nezbytně nutné předložit potvrzení o nějakém pojištění.
Když jsem svahoval na Wällaner Nocku, a to tedy bylo opravdické svahování, stačilo ukázat členský průkaz Svazu modelářů ČR a všechno bylo O.K.
Svaz modelářů = nulové pojištění !!! Vztahuje se jen na území ČR a to jen na pl. akce, nikoli na soukromé lítání ať už v ČR, natož pak mimo ČR, neplatí ani v SK.
Nutno mít "Pojištění odpovědnosti z provozu modelů letadel" s územní platností: Evropa!, nejlépe přes RC Modely - V. Janko v rámci jeho spolupráce s ALLIANZ poj.,
případně individuální poj. u Allianz poj. - je výrazně dražší než přes skupinovou smlouvu RC Modely.
Nutno mít "Pojištění odpovědnosti z provozu modelů letadel" s územní platností: Evropa!, nejlépe přes RC Modely - V. Janko v rámci jeho spolupráce s ALLIANZ poj.,
případně individuální poj. u Allianz poj. - je výrazně dražší než přes skupinovou smlouvu RC Modely.
Avalon57
Mám pojištění přes Vaška J. u Allianz.
Lítat bez pojištění by mě ani nenapadlo...
Lítat bez pojištění by mě ani nenapadlo...
AVALON57 píše:Svaz modelářů = nulové pojištění !!! Vztahuje se jen na území ČR a to jen na pl. akce, nikoli na soukromé lítání ať už v ČR, natož pak mimo ČR, neplatí ani v SK.
Prdlajs, můžeš mít pojištěný i běžný klubový lítání u SMČR, ne jen veřejný akce a závody.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Honzo, špatně čteš - píšu pl. akce /plánované akce, např. plánované pravidelné tréningy/ - ty pojištěny samozřejmě jsou. A hlavně se vyjadřuji k poj. v cizině.
Takže Tvé prdlajs beru Tvou jako mladickou nerozvážnost...
Takže Tvé prdlajs beru Tvou jako mladickou nerozvážnost...
Avalon57
Jo takhle... my máme pojištěný i neplánovaný akce, ale ano, je to jen na daném letišti a jen v čr.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Pánové,
díky moc za rady i za dobrý typ. Tak na Nocku jsem měl zřejmě víc štěstí jak rozumu a ta dáma co tomu tam šéfuje chtěla být asi hlavně hodně důležitá a neměla o situaci zřejmě ani páru. A nebo byla na starší pány
Každopádně na Grossarl to posichruju až do tří mega a budu mít klid a pokoj i na domácích lučinách a skalinách.
díky moc za rady i za dobrý typ. Tak na Nocku jsem měl zřejmě víc štěstí jak rozumu a ta dáma co tomu tam šéfuje chtěla být asi hlavně hodně důležitá a neměla o situaci zřejmě ani páru. A nebo byla na starší pány
Každopádně na Grossarl to posichruju až do tří mega a budu mít klid a pokoj i na domácích lučinách a skalinách.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
děda píše: Tak na Nocku jsem měl zřejmě víc štěstí jak rozumu a ta dáma co tomu tam šéfuje chtěla být asi hlavně hodně důležitá a neměla o situaci zřejmě ani páru.
Mala, iba nevedela po česky a nevedela že to nie je poistka. Horšie by to bolo v prípade prúseru...
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Nic ve zlým Laco, docela tě beru a vím že nejsi zlý ale teď mi přijde, že rýpeš jenom abys rýpal. Jak vypadá členská průkazka s fotkou a vylepenýma známkama za roční příspěvky asi budeš vědět 
- LV
- Kontaktovat uživatele:
děda píše:Nic ve zlým Laco, docela tě beru a vím že nejsi zlý ale teď mi přijde, že rýpeš jenom abys rýpal. Jak vypadá členská průkazka s fotkou a vylepenýma známkama za roční příspěvky asi budeš vědět
Ja hej, ale ona nie.
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Tak jo, vyhrál jsi. Je vidět, že jsi nejen zkušenější modeář ale i rýpal
. Pojďme se raději věnovat svahování a inteligenci nějaké rakušačky nechme být.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
děda píše:Tak jo, vyhrál jsi. Je vidět, že jsi nejen zkušenější modeář ale i rýpal. Pojďme se raději věnovat svahování a inteligenci nějaké rakušačky nechme být.
Zasada c. 1. Ak chces naozaj svahovat tak zasadne bez motora.
Svahy na ktorych potrebujes barlicku su na h...
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk