máme takové dilema, s kolegou vedeme plamenou diskuzi o tom zda si má koupit do polomakety Partenavia Oscar motor ROTO 35 nebo DL 50
prosím napište zde nějaké zkušenosti s každým z nich
ROTO 35 nebo DL 50 ???
mám ROTO 35V, zpočátku velké problémy, po pár minutách se zastavil. Na vině byla pertinaxová podložka pod karburátorem. Jsou tam dvě, v jedný má být dírka, v druhý kanálek. Já měl kanálkový obě a tlak z klikovky, který pohání membránu v karburátoru šel prostě mimo motor. Zřejmě nějaký pako co to dává dohromady selhalo.
Teď je už v pohodě, spolehlivý.
Motor mám osazený nátrubkem na karburátoru a výfuk je typu "mufler". V této kombinaci s vrtulí G-Sonic 20/10 od graupnera točí motor na zemi 7000ot/min a v letu 8800ot/min. Budu asi muset zkusit vrtuli 20/12, zdá se mi, že točí moc. Statický tah je asi 8,5Kg.
S "muflerem" má krásný tichý chod.
Teď je už v pohodě, spolehlivý.
Motor mám osazený nátrubkem na karburátoru a výfuk je typu "mufler". V této kombinaci s vrtulí G-Sonic 20/10 od graupnera točí motor na zemi 7000ot/min a v letu 8800ot/min. Budu asi muset zkusit vrtuli 20/12, zdá se mi, že točí moc. Statický tah je asi 8,5Kg.
S "muflerem" má krásný tichý chod.
http://jakovlev.rajce.idnes.cz/
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: ROTO 35 nebo DL 50 ???
radar píše:máme takové dilema, s kolegou vedeme plamenou diskuzi o tom zda si má koupit do polomakety Partenavia Oscar motor ROTO 35 nebo DL 50
prosím napište zde nějaké zkušenosti s každým z nich
DL 50 má kamarát a beží úplne v pohode...
Len neviem prečo porovnávaš 35 alebo 50ccm
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
- seafire19
- Kontaktovat uživatele:
a nevíte někdo výkon a statickej tah DL50 s muflerem od JMB??
Yak 54 (35 - 60 ccm) (dodělává se)
Blast 3D (freeair)
Wayfarrer (moje, 6,5 ccm)
Sioux (el. větroň, Valentamodel)
Algol (el. akrobat)
Ultimate (stavím)
www.modelhb.com
Blast 3D (freeair)
Wayfarrer (moje, 6,5 ccm)
Sioux (el. větroň, Valentamodel)
Algol (el. akrobat)
Ultimate (stavím)