3D tiskárna Anet A8

Pokrok se nedá zastavit. Nástroje řízené pomocí počítače ulehčují výrazně práci. Výroba strojů, příprava podkladů výkresů. I poptávky a nabídky mezi rcmaniaky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bitovod

Re: 3D tiskárna Anet A8

#106 Příspěvek od bitovod »

patamatix píše:V čem by mohla být zrada,když ne v čidle.

V topení. Buď sis ukroutil, nebo v dohledné době ukroutíš kabel, co vede k vyhřívání hotendu - nebo je jen blbě zapertlovaný do těch spojovacích trubiček na hlavě a občas ztrácí kontakt. To bude takhle chvilku zlobit, pak tiskárna začne hlásit thermal underrun nebo co to píše, a pak zjistíš, že to nehřeje vůbec. A nebo si dřív všimneš lezhce zahnědlých kabelů v kritických místech, to už je na tobě.

U mne na dvou tiskárnách dvakrát stejná závada :)
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
patamatix

#107 Příspěvek od patamatix »

Ale je zvláštní,že pokud se to snažím vyvolat taháním,kroucením za topné těleso,čidlo,tak se vůbec nic neděje 8O
Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Spektrum dx8 g2
von boberov

#108 Příspěvek od von boberov »

Tak Anče dnes udělala něco záslužného :lol: pro domácnost :arrow:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OTk7H3NeCgo[/youtube]
tomashr

#109 Příspěvek od tomashr »

Neřešil jste někdo v poslední době nákup Anet? Jde mi o nějaký ověřený zdroj, ze kterého to dorazí bez potřeby řešit clo a DPH - to je pro mne z více důvodů pro aktuální objednávku vyšší priorita, než úplně nejnižší cena (zas bych ale nerad, aby cena někam vyloženě ustřelila)...
Jde mi o praktické zkušenosti, vím že se leckdy něco tváří jako "doručení z EU", ale pak je to trochu jinak :-(
Golfista

#110 Příspěvek od Golfista »

Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
patamatix

#111 Příspěvek od patamatix »

Koupil jsem zde před 14 dny. https://www.aliexpress.com/item/2016-Ta ... 4c4dVlyKhn Dorazila za 4 dny. Žádný problém.
Mustang P-51D (EPP), DHC-2 Beawer (EPP),Easy max ( 3D tisk) Spektrum dx8 g2
tomashr

#112 Příspěvek od tomashr »

patamatix píše:Koupil jsem zde před 14 dny. https://www.aliexpress.com/item/2016-Ta ... 4c4dVlyKhn Dorazila za 4 dny. Žádný problém.

Máš na mysli tu volbu "Germany Warehouse"?
Každopádně oběma díky za tipy...
Aragor
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od Aragor »

Já si objednal Anet A6 zde https://www.gearbest.com/3d-printers-3d ... id=1640583 (už není skladem). Objednáno ve středu večer, v pátek to dorazilo přes PPL.
Taranis SE, Optic 6 Assan, Toro900, MAXI SWIFT, FW-190, PZ BF-109
Golfista

#114 Příspěvek od Golfista »

Pokaždé, po krátké chvilce chodu programu mi display tiskárny zblbne.
Prosím o radu, jak se toho zbavit. Zkoušel jsem přesouvat kabely, aby se nerušili a nepomohlo to.
Máte nějaký nápad? Děkuji.

IMG_0496.jpg
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
Golfista

#115 Příspěvek od Golfista »

Jiný dotaz. Mám tištěné kopyto na trup letadla a potřebuji ho nastříkat tmelem a barvou na dodatečně leštění. bude mi na materiálu PLA držet spreje od f. Dupli Color? Je to akrylátový tmel ve spreji.
tomashr

#116 Příspěvek od tomashr »

Akrylát na tom držet bude, jen počítej s tím, že PLA se kurva blbě brousí :-(
Pokud ale vlnky tisku vykryje tmel a ty budeš brousit a leštit spíš tmel a PLA bude pod ním schované, tak by se to mohlo podařit...
petrcorrado
Kontaktovat uživatele:

#117 Příspěvek od petrcorrado »

jde to dobře, běžně takhle kopyta vyrábím. Jen používám 2k plnič. Dosahuji s tím luxusní povrchy.
therccustomjets.cz
customwings.cz
Golfista

#118 Příspěvek od Golfista »

Musel jsem koupit nový tmel ve spreji a měli tam stříkací tmel od MAX Color. Píšou na něm: na bázi nitrokombinačních pryskyřic. Nebude to vadit tištěnému kopytu, když budu brousit pod vodou?
Zenair

#119 Příspěvek od Zenair »

Bez obav, tmel je brousitelný dost rychle po nástřiku. A při ručním broušení pod vodou to půjde úplně v pohodě. Víceméně PLA brousím pod tekoucí vodou takřka vždy. Jediná nevýhoda je, že má člověk u větších ploch docela brzo zmrzlé ruce :)
Golfista

#120 Příspěvek od Golfista »

Tmel v pohodě a barva taky. Po vybroušení a nastříkání vrchní barvou, se zase objevila struktura tisku. Příšerné. A jako bonus mi kopyto prasklo na dvou místech, kde jsem ho slepoval. Nepomohlo ani to, že je to slepené a zkolíkované. Ku.va. Musím to rozkuchat, když už to bylo téměř hotové. :evil:
Tisknout kopyto pomocí 3d tiskárny je sice rychlé, ale chce to asi jiný přístup k povrché úpravě.
Odpovědět

Zpět na „CNC dílna“