Graupner Regulátor T35 - Chyba
Graupner Regulátor T35 - Chyba
Zdravím pánové. Nemáte někdo stejnou nebo podobnou zkušenost z regulátorem Graupner T35 jak je vidět na videu. Podotýkám, že první asi 4 - 6 letů byly bez problémů a pak najednou, když jsem letěl rádio začalo hlásit příliš velký proud. Přistanu a kontroluji co se mohlo stát až pak si všimnu, že max. proud byl 310A. Což mě šokovalo. Blbost. Takže otáčky ukazuje OK, ale proud jak je vidět nikoliv a sem tam něco přiletí, ale hodnota evidentně špatná.
https://www.youtube.com/watch?v=y53oRq-S-wk
https://www.youtube.com/watch?v=y53oRq-S-wk
Re: Graupner Regulátor T35 - Chyba
Tak to vypadá asi na odeslání do Trivoxu nebo spíše přímo do Graunera. Poradí někdo co s tím ?
Tyhle regulátory mám dva ale ještě jsem je ani nezkusil.
Pokud tam máš V1.49, tak ta je nefunkční a je nutné udělat downgrade. Pokud by to nepomohlo, tak přehrát na starší. Používám 60A s V1.46 a ta funguje normálně.
Pokud tam máš V1.49, tak ta je nefunkční a je nutné udělat downgrade. Pokud by to nepomohlo, tak přehrát na starší. Používám 60A s V1.46 a ta funguje normálně.
Ground Penetration Tester
Tak verzi tam mám V1.46. Fungovalo to, ale jak píšo po cca 4-6 letu hláška a je to v pr.....
Se obávám, že je však víme.
Ale je divné, že ukazuje otáčky, takže uplně v pr.. asi nebude.
Regulátorů mám taky vícero sice T45 a T70, ale toto jsem zatím ještě neřešil. A asi nechci hned posílát, když třeba by to mohlo být ....... blbost třeba kontakt. Tak se ptám jestli třeba někdo už to neřešil.
Se obávám, že je však víme.
Ale je divné, že ukazuje otáčky, takže uplně v pr.. asi nebude.
Regulátorů mám taky vícero sice T45 a T70, ale toto jsem zatím ještě neřešil. A asi nechci hned posílát, když třeba by to mohlo být ....... blbost třeba kontakt. Tak se ptám jestli třeba někdo už to neřešil.
Při tom skákání proudu kolísají i otáčky. Nezkoušel jsi to s jiným motorem, nebo motor s jiným regulátorem? Moh by to taky dělat mezizávitový zkrat v motoru.
JJ zkoušel jsem to i s jiným motorem a je to stejné RAY C2830-1300, tlačná vrtule a je to bohužel stejné. 
Tak to asi opravdu jen ten Gr. nebo Trivox.
Sakryš, no bránil jsem se tomu, ale nedá se nic dělat. Díky za čas.
Hlavně že se to projevilo na zemi a ne za letu. Držím palce.
Lark píše:Hlavně že se to projevilo na zemi a ne za letu. Držím palce.
Tak konečně dorazil regl z Trivoxu. No a co by jste řekli......vyměněny za nový.
Bohužel neznám podrobností co se mu stalo nebo proč se to stalo.
Hlavně že to vyřešili a dočkal jsi se.