tomashr píše:Taktak, to je ono, z toho ulomis dva piny, na ne priletujes drat s bananky do nabijecky a je to... Nastavis program na 1 clanek a postupne davas piny do balancniho konektoru od jednoho konce k druhemu...
Díky vám oboum.
tomashr píše:Taktak, to je ono, z toho ulomis dva piny, na ne priletujes drat s bananky do nabijecky a je to... Nastavis program na 1 clanek a postupne davas piny do balancniho konektoru od jednoho konce k druhemu...
Lark píše:LogWiev pod W7 funguje v pohodě a pro C60 je v něm protokol už v seznamu.
Poli píše:O co se jedná, potřeboval jsem náhradní vrtuli a kleštinu na model FW-19O, mají to udajně na dotaz. Tak jsem se telefonicky domluvil s p.Kostkou. Jo a poslal jsem taky mail. Rekl mi že mě na mail odpoví. Do dnešního dne NIC. Hovor byl uskutečněn 15.6.2018.
zelkar píše:Je tu o tom už celé vlákno http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=22&t=79157&hilit=kostka.
Na maily moc nereaguje, zkus znova telefonem. Z vlákna cituji úryvek o mé zkušenosti s Kostkovým e-shopem:
"Kódování je jednoduché: "dostupné" znamená že to možná má nebo to někdy mívá. "Na dotaz" pak znamená, že to určitě nemá a mít nebude. V obchodě je jen on, dělá všechno sám (včetně výroby některých modelů a vrtulí), s jakousi paní účetní, která ale modelařině nerozumí. Takže kdy je p. Kostka pryč, je to dost smůla... Paní prodá to, co jí ukážete prstem v regálu.
Pokud má p. Kostka čas, dá se sním rozumně mluvit, věci rozumí. Ale v sezónních špičkách je to dost krize. Chytá zpoždění, je nervózní a dělá zmatky...