Blade cx2
Zdravím ostatní piloty
Musím s vámi kluci souhlasit, že lítání venku s touhle malou váškou je fakt umění! tačal jsem taky o vánocích doma, potom v tělocvičně a když jsem si myslel že je to pohodička tak jsem vyrazil ven
no jo no..... naštěstí jen pár vrtulí
. Jestli ale můžu doporučit tak určitě zkuste tělocvičnu nebo nějaký jiný velký prostor, je to bomba Blejdíček je mnohem klidnější, páč jak psal někdo výše tak v obýváku 4x5 m jsou opravdu vzdušný víry které ovlivňují let.......ale v tý hale????? bomba ve visu 10cm nad zemí a ani se nehne
a ten prostor
paráda. je ale fakt že doma je to akčnější páč je potřeba se pořád něčemu vyhýbat
Jo a ten chladič mám taky a osobně si myslím že ty motory jsou fakt studenější, a po další výplatě koupím spodní desku cikliky taky v hliníku páč je přesnější
.....ta moje je po pár pádech nějaká bolavá
Musím s vámi kluci souhlasit, že lítání venku s touhle malou váškou je fakt umění! tačal jsem taky o vánocích doma, potom v tělocvičně a když jsem si myslel že je to pohodička tak jsem vyrazil ven
Re: Blade cx2
Nazdar vsetkym majitelom blade CX 2, chcel by som sa spytat na vase rady skusenosti s tymto vrtulnikom, co myslite je velky rozdiel v kvalite medzi Blade CX2 a Easycopterom V6? Chcel by som si ho kupit a tak by som bol rad keby ste sa podelili o svoje zazitky. A este jedna otazka co je vlastne ten piaty kanal? Diki moc vsetkym za odpovede. majte sa. 
hlavní rozdíl mezi blade cx2 a easy copterem 35Mhz, je v technologii spojení Rx-Tx.Co se životnosti týče,tam moc velké rozdíly nebudou,v obou jsou stejné motorky 180kové.Na řídící jednotce na Blejdu je na rozdíl od EC trimr mix motorů,(dobrá věc),ale zase tam chybí trimr na změnu velikosti výchylky serv.Jinak na Blejda se dají pořídit elegantní kapotáže,montáž,demontáž je záležitost na pár minut.Ten pátý kanál je je funční,proporcionální 0-100%,ale není zapojený,dal by se použít,třeba na osvětlení apod.
Naposledy upravil(a) raging dne úte 10.06.2008 18:46, celkem upraveno 1 x.
To raging: Tak v mojom Easycopterovy V6 su 130 motory a nie 180 ako pises ty. Ja mam Easycoptera len na jeden Li-Po clanok.
To Gattor: fakt je to uplne jedno ci kupim Easycoptera V6 alebo Blade CX2? Fakt nie je ziadny rozdiel v kvalite? Myslim tym hlavne prijimac a vysielac. No a nemal som zaujem o zmenu na jednorotoraka ale som chcel vediet ci nie je nahodou Blade Cx2 kvalitnejsi nez Easycopter V6. Lebo som rozmyslal o kupe zo zahranicia-Blade cx2 a ked uz z daleka tak poriadne pretoze na reklamaciu uz to tam neposlem. Ale nieco musi byt rozdiel ved potom preco by stal blade raz tolko co easycopter V6? Diki moc majte sa.
To Gattor: fakt je to uplne jedno ci kupim Easycoptera V6 alebo Blade CX2? Fakt nie je ziadny rozdiel v kvalite? Myslim tym hlavne prijimac a vysielac. No a nemal som zaujem o zmenu na jednorotoraka ale som chcel vediet ci nie je nahodou Blade Cx2 kvalitnejsi nez Easycopter V6. Lebo som rozmyslal o kupe zo zahranicia-Blade cx2 a ked uz z daleka tak poriadne pretoze na reklamaciu uz to tam neposlem. Ale nieco musi byt rozdiel ved potom preco by stal blade raz tolko co easycopter V6? Diki moc majte sa.
Tak pozeral som na ebay myslim ze stal dakych 5000 SK, neviem ci je to dobra cena ale zda sa mi ze ano ,pretoze odtial kde som ja kupil Easycoptera V6 je Blade za 7000 SK, co je az moc prehnane podla mna. A easycopter je 3600 SK,dost rozdiel v cene preto som sa pytal ci ma cenu kupit drahsi dvojrotorak koli tomu ze ked zo zahranicia uz objednavam tak nech je poriadny,na reklamaciu by som uz urcite neposielal ako som uz pisal vyssie. Lenze som pozeral kolko stoji nahradny aku tak tiez dost vela si myslim na to ze jeden vydri tak 150 cyklov cca. a nahradne diely su tiez poriadne drahe. Tak uz fakt teraz neviem ci sa oplati do toho ist. Je tu niekto kto uz ma Blade CX2 dlhsie, a nemal s nim este ziadny problem? Ak ano napiste aj kolko ho mate, diki,majte sa. 
já ho mám od února letošního roku,zatím žádný problém,jen jsem ho šoupnul do kovu a pořídil mu jiný,maketový kabátek Bell jet ranger,to víš,pro radost a vypadá pěkně.Teď jsem si ještě objednal u ksanddyho xtreme motorky,aby to bylo kompletní.Možná někdo řekne,že jsou to vyhozený peníze,ale mě to neva,mám z toho zkrátka radost. 
blade je temer to same jako V6. jakou lepsi kvalitu mas na mysli? co by si tam chtel zkvalitnovat, kdyz vynecham material, ktery mas v tuningu take?
rozdily minimalni. v cene velke. a cykly zalezi na aku ne na vrtulniku.
jedinym prinosem je 2ghz. ale to za ty prachy nestoji. vysila to? vysila. oboje.
btw: pro mne 2clanek neni vyhoda. na 1clanek lita super a nahradni stoje 2 stovky. takze jim muzu mit 8.
rozdily minimalni. v cene velke. a cykly zalezi na aku ne na vrtulniku.
jedinym prinosem je 2ghz. ale to za ty prachy nestoji. vysila to? vysila. oboje.
btw: pro mne 2clanek neni vyhoda. na 1clanek lita super a nahradni stoje 2 stovky. takze jim muzu mit 8.