Preventivní akce Multiplex

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Honza

Preventivní akce Multiplex

#1 Příspěvek od Honza »

Týká se vysílačů Royal Evo a Cockpit SX vyrobených od 01.01.2007 do května 2008. Všechny vysílače s označením MPX 08/05 jsou už mimo.

http://www.multiplex-rc.de/
http://www.multiplex-rc.de/cms/vorschau ... 080606.pdf
mukula

OPRAVA MPX COCKPIT SX

#2 Příspěvek od mukula »

ZDRAVÍM VŠECHNY MAJITELE TÉTO VYSÍLAČKY,JAK BUDETE ŘEŠIT TENTO PROBLEM? NECHCE SE MĚ POSÍLAT NĚKAM VYSÍLAČKU NA DLOUHO A TÍM PÁDEM NELÍTAT. :twisted:
los_carlos

#3 Příspěvek od los_carlos »

Nevíte kde najdu kdy byla vysílačka vyrobená?
Honza

#4 Příspěvek od Honza »

Zkus na krabici najít nálepku ve tvaru 05/08 a podobně, jinak snad víš, kdy jsi ji koupil, všechno je popsané v tom letáku.
kottel
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od kottel »

Tak to máte docela blbý...
Voky

#6 Příspěvek od Voky »

los_carlos píše:Nevíte kde najdu kdy byla vysílačka vyrobená?

Taky sem ji hledal,na krabici nic není,musel sem otevřít vysílačku na plošáku sem našel dokonce dvě nálepky.Pro mě bohužel obě z datem 07/03.Ještě že mám v krabici staršího Hiteca. :wink:
kenaiwolf

#7 Příspěvek od kenaiwolf »

Tiez som "stastny" majitel cockpit SX a prave sa rozhodujem ci to poslem spat alebo nie. Velmi by ma zaujimalo o aky problem ide 8O

Kazdopadne, mate niekto nejaku skusenost s tym servisnym zasahom, ako to riesia kolko to trva, co vlastne menia?
los_carlos

#8 Příspěvek od los_carlos »

Taky jsem se rozhodoval, ale už mám jasno. Provozuschopné letadlo momentálně nemám, takže vysílačka jede na výlet. Jsem zvědavý, kdy přijde zpět. Jestli přijde na konci prázdnin, tak budu asi naštvaný.
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od lubo1 »

los_carlos píše:Taky jsem se rozhodoval, ale už mám jasno. Provozuschopné letadlo momentálně nemám, takže vysílačka jede na výlet. Jsem zvědavý, kdy přijde zpět. Jestli přijde na konci prázdnin, tak budu asi naštvaný.

Nezabudni označiť balík ....RECALL ROYALevo /COCKPIT SX
Až ti to príde, daj vedieť, tiež som zvedavý...
los_carlos

#10 Příspěvek od los_carlos »

Tak jsem to konečně poslal. Na horní i spodní kryt jsem nalepil štítek s adresou, jeden jsem dal do krabice v vysílačkou, opravdu pečlivě jsem to zabalil (několik vrstev, včetně jedné se skleněnou lepicí páskou) a poslal jako EMS balík. Váha balíku byla 1500g. Cena balíku je 800Kč. Zvažoval jsem i jiné dopravce, ale cena byla asi tak srovnatelná, někdy i vyšší. Třeba PPL by to vyšlo asi na 780Kč (tedy možná - nevím, zda by si neřekli ještě o nějaké další poplatky). Šok jsem zažil s UPS, ty si řekli o 1700Kč, Fedex něco přes 3000Kč. Mohl jsem to poslat jako obyčejný balík za 560Kč, ale už jsem si představoval, jak na poště marně hledají ztracený balík a vyplácejí mi náhradu 1200Kč. Raději jsem zaplatil 800Kč za EMS. Tam je balík pojištěn na 10000Kč. To by bylo zase skoro lepší, aby ho ztratili :wink:
Mira96
Kontaktovat uživatele:

Recall Cockpit SX

#11 Příspěvek od Mira96 »

I já jsem měl velké problémy s posláním do Německa. Pošta nechtěla vzít balík s udanou cenou a tak jsem to taky poslal přes EMS za 8 kilo. Tam mi to ale pojistili jen na 4100 (no lepší než drátem do oka). Posílal jsem to 9.7.08, tak jsem zvědav, kdy to budu mít zpátky. Jó, bejt v létě bez rádia ja fakt super :-(. Napište sem, prosím vaše doby "opravy" at´ můžu dedukovat, kdy se mi asi vrátí. Dík
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=397
mho1
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od mho1 »

už ho tma mám 5 týždeň a stále nič. Multiplex neodpovedá ani na e-maili. Už som im tam 3 krát písal a nič. Takže riešim nový vysielač. Navyše jednému pánovy už vrátili späť vysielač a tvrdí, že mu tam nič neurobili. Takže nemám z toho dobrý pocit.
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od lubo1 »

mho1 píše:Navyše jednému pánovy už vrátili späť vysielač a tvrdí, že mu tam nič neurobili. Takže nemám z toho dobrý pocit.

Nerobí sa to niekde v stodole na kolene.... takže to že mu nič neurobili by som nebral až tak vážne.... Ak to urobia dobre, tak výmenu čohokoľvek nespoznáš.
http://lubo111.rajce.idnes.cz
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od lubo1 »

los_carlos píše: Šok jsem zažil s UPS, ty si řekli o 1700Kč

Potreboval som niečo poslať od nás - SR ku vám ČR - UPS podobné cena....
http://lubo111.rajce.idnes.cz
Honza

#15 Příspěvek od Honza »

mho1 píše:Multiplex neodpovedá ani na e-maili.

Nechci se ptát hloupě, ale píšeš na správný mail?
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“