Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Grtuluji!jak poletíš kolem tak zamávej.
Pozname te tak, ze poletis v invertu 
Pánové, jen se smějte... ovšem já očekávám, že mne tento zážitek změní a udělá ze mne z gruntu jiného člověka. Doufám, že lepšího... Nebo se aspoň pobliju... 
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Hošani!dnes jsem dal baterku z Funmanem na Jižních svazích a paráda jemný vánek od Třebovic ale celé pole je poorané až ke Kaufu ale přistání jde.ero je OK.
- Paris Ivan
Přátelé,
Dnes jsem se byl podívat na Padělkách. Jsou tam téměř ideální podmínky pro lítání.
Ještě si dovoluji ukázat, moje nové éro na letišti v Hati. Všechno chodí jak má.
Dnes jsem se byl podívat na Padělkách. Jsou tam téměř ideální podmínky pro lítání.
Ještě si dovoluji ukázat, moje nové éro na letišti v Hati. Všechno chodí jak má.
Šéf trenére éro jako vždy nádhera.a Padělky nejsou poorané?
Ahoj Ivane vidim že si přez zimu nezahalel a maš ve zbirce dalši stroj a jako vždy pěkny a velky. Kam je všechny davaš. Gratuluji k uspěšnemu zaletu.
Ahoj kluci chtěl bych Vas pozvat do dolniho benešova na tamni letiště a to na akci DEN LETIšTě 2018 ktera se kona 16.6. vice si mužete přečist na www.lkza.cz . Doufam že počasi nam vyjde. Tak snad se tam potkame a pokecame.
Píšu si to do kalendáře.ještě z jakým letadlem at neudělám ostudu.
alonzo píše:Ahoj kluci chtěl bych Vas pozvat do dolniho benešova na tamni letiště a to na akci DEN LETIšTě 2018 ktera se kona 16.6. vice si mužete přečist na http://www.lkza.cz . Doufam že počasi nam vyjde. Tak snad se tam potkame a pokecame.
Ahoj a díky za tip. Když přežiju "Pilotem na zkoušku" 3.6. na Mošnově, tak bych přijel. Šonka je Šonka...
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
- Paris Ivan
Jó, Já to nerozvedl. Na Padělkách po obou stranách cyklostezky je asi nějaké obilí zatím tak 10-15 cm.
A u Rošťáka tradičně výborná uzená žebra a dobré pivečko.
Ivan
A u Rošťáka tradičně výborná uzená žebra a dobré pivečko.
Ivan
Pánové-dnes jsem šel lítat než jsem došel na letiště Jižní svahy tak se spustil liják.ale pole je uvláčené takže zítra to zkusím znovu.
Ahoj kluci, nevite o nějakych novych loukach kolem Poruby kde by se dalo v klidu poletat a relaxovat aniž by mne otravovali kolemdouci a ciklisti. Diky za každy uchazejici placek.
Já Tě pustím na moje letiště Jižní svahy.
Kolegové!dnes jsem navštívil Zahrdnictví Poruba odbočka z Vřesínské ul.a na koncí je nedodělaná Rudná paráda na lítáni.odpoledne tam zajedu z letadlem.