z horusrc.com přes DHL - 4 dny od objednání.
komplet za 10460,-

miglosch píše:RC studio má zase akumulátor s vyšší kapacitou, dva roky záruky, dobrou podporu, což u mne i za ty dva tisíce navíc (za ty dva přijímače) pořád vede a modul R9M k tomu už dávaj taky
Prominte ale vetsim cervenym textem to uz fakt nejde Přepracovaná verze s interní nabíječkou, baterií o vyšší kapacitě 3 400 mAh a modulem R9M jako dárek!tomashr píše:
A to o přidávání modulu R9M u rcstudia vidíš kde? Já na rcstudio nejenže nevidím akci "modul navíc", dokonce ho ani nemají ve zvýhodněném příslušenství při koupi rádia...
V dohledné době bych podobnou akci dost možná využil, ale skutečně tam nic podobného neregistruji.
RCStudio píše:Prominte ale vetsim cervenym textem to uz fakt nejde Přepracovaná verze s interní nabíječkou, baterií o vyšší kapacitě 3 400 mAh a modulem R9M jako dárek!
Petronel píše:Chlapci, prosím pomožte
Ke svým leteckým silám přibyl větroň s uspořádáním V-tail. Při nastavování stabilizace na S8R mám problém, že i přes veškerou snahu mě obě výškovky hází obráceně než by měl, bez stabi to funguje dobře. Nevíte, kde dělám chybu? Tedy, pokud bych chtěl let střemhlav dolů, je to teď poladěný dokonale
Děkuji!
tomashr píše:Jak je někde velký nápis, tak to mi oko už automaticky filtruje v rámci "bannerové slepoty"Tohle mimochodem vůbec nemyslím jako vtip, zdaleka nejsem v tomto sám - v dnešní době zvětšení nápisu zdaleka nemusí znamenat, že si ho všimne víc lidí, někdy je to dokonce opačně.
LV píše:Chybu robis v tom, ze chces pouzit stabilizaciu...
Poladil jsi i smery serv ve stabilizaci a mas zvoleny Vtail?Petronel píše:Chlapci, prosím pomožte
Ke svým leteckým silám přibyl větroň s uspořádáním V-tail. Při nastavování stabilizace na S8R mám problém, že i přes veškerou snahu mě obě výškovky hází obráceně než by měl, bez stabi to funguje dobře. Nevíte, kde dělám chybu? Tedy, pokud bych chtěl let střemhlav dolů, je to teď poladěný dokonale
Děkuji!
RCStudio píše:Poladil jsi i smery serv ve stabilizaci a mas zvoleny Vtail?