Použitelný vrtulník s kompletním vybavením do 10000 Kč

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
Arx
Kontaktovat uživatele:

Re: Použitelný vrtulník s kompletním vybavením do 10000 Kč

#16 Příspěvek od Arx »

Vrtulníkáře z Velvar neznám, asi už s tím seknul. :) Ale v Kralupech se určitě zastavím, kousek od koupaliště chodím do práce.
Tak teda dobře, já vám na to letiště chodit budu, ale běda vám, běda vám! jestli mi to nepude!
dagx
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od dagx »

OK. Až budeš chtít,napiš mi soukromou zprávu a domluvíme to.
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od pkotatko »

Nemusime chodit daleko. Tohle by stalo za uvahu :
viewtopic.php?t=83527&ad=204&side=left&view=unread#unread

K tomu vysilac a nabijecku a je to, zda se, vsechno.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Kreyson

#19 Příspěvek od Kreyson »

A nebude nahodou jeste potrebovat ridici jednotku?
Jako zacatecnik by mel lepsi ten letany se spiritem. Je tam i cena, v pohode se vejde do 10 tisic se starsi vysilackou. A rozletat by to slo i s tim graupnerem, co ma.
Arx
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Arx »

Já myslel, že řídící jednotka je jenom na bezpádle..?
Tak teda dobře, já vám na to letiště chodit budu, ale běda vám, běda vám! jestli mi to nepude!
Arx
Kontaktovat uživatele:

Jakou základní RC soupravu k 6CH heli

#21 Příspěvek od Arx »

Zdravím všechny.
Vidím, že do 10 000Kč se vším všudy se nemám šanci vejít, tak bych potřeboval poradit, jakou levnou a přesto použitelnou RC soupravu vybrat. Předem děkuji všem za názory.
OPR
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakou základní RC soupravu k 6CH heli

#22 Příspěvek od OPR »

http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Fu ... FG/835707/

Absolutně to nejlepší co můžeš k vrtulníku pořídit. Výborná spolehlivost. Malinko dražšší přijímače a bohužel nová již nejde pořídit. Pouze na bazaru. Nová stálá 12000,-

PS: inzerát není můj
Arx
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakou základní RC soupravu k 6CH heli

#23 Příspěvek od Arx »

Hmmm...měl jsem jí a prodal jsem jí, protože mi přišla na moje maximálně čtyřkanálový letadla zbytečná...
Arx
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Arx »

Jinak, má ještě někdo nějaké pozitivní zkušenosti s něčím jiným, než je Futaba? Moc se mi nechce vstupovat dvakrát do stejné řeky.. Co třeba Taranis QX7 s open TX, používá to někdo na heli?
milagros

#25 Příspěvek od milagros »

poslal sem ti sz tak mrkni
ddano007
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od ddano007 »

Arx píše:Jinak, má ještě někdo nějaké pozitivní zkušenosti s něčím jiným, než je Futaba? Moc se mi nechce vstupovat dvakrát do stejné řeky.. Co třeba Taranis QX7 s open TX, používá to někdo na heli?

Ajaj, to zas začne prestrelka :lol:
Áno, Taranisa používam na heli, aj keď je to ten väčší, X9D. Q X7 má o niečo menej prepínačov a točítok a menší displej a stojí polovicu, inak je to podobné, na heli použiteľné.
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Arx
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Arx »

Míň přepínačů a točítek by mě určitě netrápilo, mě spíš vadí, že s první QX7 si hráli na rádio za hubičku, ale nemá to ani přijímač, ani baterii do rádia a to už vůbec nemluvím o nabíjecím konektoru. QX7S už je na tom sice líp, ale pořád se musí baterie v rádiu nabíjet extra a to mi prostě vadí. Navíc už stojí o dva litry víc a kdyby si odpustily hned z kraje ty tanečky kolem levnýho rádia, bylo by to určitě férovější. Ale obchodní politika je obchodní politika a ta se na zákazníka moc neohlíží, dneska je to tak prostě všude a člověk to musí bohužel - byť se skřípěním zubů - nějak překousnout. :evil:
ddano007
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od ddano007 »

Arx píše:... a člověk to musí bohužel - byť se skřípěním zubů - nějak překousnout. :evil:

Nemusí, môže si kúpiť iné rádio 8)
Arx
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Arx »

Pokud má člověk omezené finance tak jako já, manévrovací prostor se značně zmenšuje a nezbývá, než dělat kompromisy. Vadí mi, že pokud si člověk koupí z mého pohledu poměrně drahou věc, je místo nastavování modelu ve vysílači a lítání nucen improvizovat, aby byla daná věc vůbec použitelná. Za mě by měla být samozřejmost, aby výrobce, potažmo prodejce, nabízel soupravu už v základu s použitelným akumulátorem, se kterým vysílač vydrží celý den na letišti. Pokud vydrží třeba čtyři hodiny, je to špatně.
ddano007
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od ddano007 »

Arx píše:...Vadí mi, že pokud si člověk koupí z mého pohledu poměrně drahou věc, je místo nastavování modelu ve vysílači a lítání nucen improvizovat, aby byla daná věc vůbec použitelná...

Aby sme hovorili o tom istom: ak je z tvojho pohľadu Q X7 za 120Eur drahá vec, tak neviem, či je rozumné sa dávať na heliny :roll:
Každý máme obmedzené financie; heli na rozdiel od polystyréňáka človek neopraví sekunďákom. Ak sa máš stresovať tým, že keď spadnem, môže ma to stáť 50 - 100Eur, tak to za to nestojí. Ale to je môj názor.
Pokiaľ ide o FrSky: ak ti vadí, že Q X7 nemá všetko to, čo si napísal, choď skôr do X9D+, cenovo vyjde ako Q 7XS a má viac prepínačov/tlačítok a väčší displej. Pokiaľ teda akurát nechceš Bluetooth učiteľ-žiak a hallové kniple.
Alebo sa rozhliadni po inom výrobcovi...
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“