Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Jojo pagoda je OK, ale davej si pozor na delku. Aby pak treba na koptere nebyla moc kratka a nezakryvala ji treba baterka a podobne. Proste at kousek vycniva nad ostatni komponenty a stejne to plati pro bryle. At tam nedas nejaky kloboucek co zakryjes hlavou a smerovkou treba...
Jojo pagoda je OK, ale davej si pozor na delku. Aby pak treba na koptere nebyla moc kratka a nezakryvala ji treba baterka a podobne. Proste at kousek vycniva nad ostatni komponenty a stejne to plati pro bryle. At tam nedas nejaky kloboucek co zakryjes hlavou a smerovkou treba...[/quot
Zdravím,tak brýle jsou na ceste,a pagody také + TX526,akorat tu pročítam,ze asi budou lepší jiné antény na EV-100,nemáte prosím nejaky tip na větší a kvalitnější dosah?díky
Tu pagodu a smerovku jsem bral hlavne kvuli barve a tu smerovku jeste nemam vyzkousenou, ale lide to chvali. Priste bych mozna vzal delsi pagody, ale mam trosku ruseni jen kdyz si stinim hlavou a jsem cca 100m daleko. Jinak na pagodu jsem letal max 200m a totalne bez ruseni.
Tu pagodu a smerovku jsem bral hlavne kvuli barve a tu smerovku jeste nemam vyzkousenou, ale lide to chvali. Priste bych mozna vzal delsi pagody, ale mam trosku ruseni jen kdyz si stinim hlavou a jsem cca 100m daleko. Jinak na pagodu jsem letal max 200m a totalne bez ruseni.[/qu
Super,diky za radu,našel jsem něco podobného tak asi koupím
zdravím ,koupil jsem si tyto brýle a chtěl bych zlepšit jejich příjem proto chci koupit nejaké antény ale neviznám se v tom.Co byste doporučily ideální by bylo kdyby to bylo z BG tato má dobré hodnocení: https://www.banggood.com/Realacc-Triple ... rehouse=CN
je ideální a jaká by měla být druhá(stejná nebo jina)?
mckira píše:zdravím ,koupil jsem si tyto brýle a chtěl bych zlepšit jejich příjem proto chci koupit nejaké antény ale neviznám se v tom.Co byste doporučily ideální by bylo kdyby to bylo z BG tato má dobré hodnocení: https://www.banggood.com/Realacc-Triple ... rehouse=CN
je ideální a jaká by měla být druhá(stejná nebo jina)?
Díki
Klidne bych ji pouzil jako smerovka bude asi dostacujici a ma slusny uhel. Jako druhou antenu urcite pagodu treba: https://www.banggood.com/Realacc-5_8G-5 ... rehouse=CN cena je ted prizniva. Osobne mam tu kratkou verzy na bryle a doporucuji radsi delsi. Neni to tak krasne, ale je to dost prakticke a tu smerovku ohnout pod uroven te pagody co to jen pujde...
Moje paradni krabice sou sice dobry a maj peknej obraz, ale uz me stvalo to tahani se s nima v batohu, casto jezdim na kole a chci s sebou brat i copter, tak sem od nekoho na bazaru koupil alespon tyhle ev100vky, ten obraz je oproti mym quanum opravu titernej [emoji1] ale ucel to splni a kompaktnost byla na prvnim miste. Mam k tomu smerovku StigPad 16dBi a mushroom od DYS tak dam pak vedet az dodelam svou 250ku jakej to ma obraz. Uz sem samozdrejme videl ze na to lidi kvuli malymu fov davaj molitan z fathsharku ale nezabyval ste se nekdo nejaku upravou cocek pro zlepseni fov nebo neco podobnyho?
Uplne blbe sem to napsal, nechtel sem do toho motat fov. Myslel sem velikost obrazu, proste vsude okolo cerna tma a nekde uprostred mala obrazovka to mam na mysli, tohle resi ohniskova vzdalenost pokud se nepletu, tedy vzdalenost mezi monitorem a cockou, kdyby byly bliz, obrazovka by se jevila jako vetsi mam pravdu? Stejne tak jako kdyz v krabicovkach posouvam fresnelku
Edit: kdtz nad tim tak premyslim, tak ta vzdalenost leda tak zaostruje tak jak je to tema koleckama dole. Musely by se posunout bliz k ocim obe casti, monitory i cocky. Takze nic novyho sem nevymyslel [emoji1] ale nerealny to neni
Fofan píše:Uplne blbe sem to napsal, nechtel sem do toho motat fov. Myslel sem velikost obrazu, proste vsude okolo cerna tma a nekde uprostred mala obrazovka to mam na mysli, tohle resi ohniskova vzdalenost pokud se nepletu, tedy vzdalenost mezi monitorem a cockou, kdyby byly bliz, obrazovka by se jevila jako vetsi mam pravdu? Stejne tak jako kdyz v krabicovkach posouvam fresnelku
Edit: kdyz nad tim tak premyslim, tak ta vzdalenost leda tak zaostruje tak jak je to tema koleckama dole. Musely by se posunout bliz k ocim obe casti, monitory i cocky. Takze nic novyho sem nevymyslel [emoji1] ale nerealny to neni
To co popisujes je prave to FOV. Priklad pokud sedim v kine v zadu mam mensi FOV, nez ti co sedi u platna. Vetsinou lidi co zavodi maji radsi mensi FOV, protoze vidi 100% obrazu najednou. Pokud letam treba letadlo a chcu se kochat, tak uprednostnim vetsi FOV. Jak uz tady nekdo psal, par letu a zvyknes si na to male FOV a ani ti to neprijde. Resilo se to tencim molitanem na bryle, ale zazrak se nekona i kdyz je to malinko lepsi. Jestli chces napis mi do zprav adresu a poslu ti zdarma molitan co je na fatsharky, ktery se tam daval. Nechtene jsem koupil dve baleni a momentalne nemam vyuziti pro zadne. Mam uz tu novejsi verzy s tencim molitanem.
Jo uz sem si docela zvykl a neni to zas tak spatny, hlavne je to fakt uzasne skladny uz bych to za krabice nevymenil ale porad je mam a muze nekdo litat se mnou.
Tak nejak a nevim proc se mi pri nahravani s origo dvr pro tyto brejle deje neco divneho. Mam zaple osd a to se mi logicky taky nahrava do zaznamu z dvr a ze zacatku bylo vse ok, ale ted mi to jakoby urizne v zaznamu kus spodni casti videa. Kdybych nemel to osd asi bych si ani niceho nevsimnul, ale v zaznamu mam jen cca pulku spodniho radku, ktery ukazuje v jakem jsem rezimu. Pritom v brylich behem letu je vse ok, ale na zanamu neni spodni cast videa. Menil jsem v dvr i rozliseni v jakem ma nahravat a je to porad stejne. Nejspis jde jen o nejake nastaveni, nez o vadu dvr. Netusim jestli mam neco spatne v betaflightu, v brylich a nebo v samotnem dvr. Netusite nekdo co by to mohlo byt?