Gyro do letadla

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
Helmut

Re: Gyro do letadla

#391 Příspěvek od Helmut »

Se stabilizací Dualsky FC130 jsem narazil na problém u vysílače Spektrum DX6i. Plnohodnotné přepínání režimů vyžaduje třípolohový přepínač, který DX6i nemá, tudíž můžu stabilizaci pouze vypnout nebo zapnout (pro jeden pevně předvolený režim):-(
Jelikož jsem včera (nejen díky tomu) ve větru zahučel do lesa, hledal jsem radu jak třípolohový přepínač dobastlit - ale nikde nic... Zkusil jsem ho teda naimitovat přes mix a kupodivu to jde takto:
Nastavil jsem si MIX - Gear do Gear, rate D minus100% U 0%.
Funguje to takto: MIX=0 Gear=0 stabilizace vypnutá. MIX=1 Gear=0 stabilizace v režimu normal. MIX=1 Gear=1 stabilizace v předvoleném režimu heading lock.
V reálu mi ve větru stačí zapnout MIX a Gearem přepínat normální (větrnou) stabilizaci nebo zámek držení polohy.
Na stole to v letadle funguje, až polepím EPP, snad už do lesa nepůjdu :-)
Letajici cestmir

#392 Příspěvek od Letajici cestmir »

Nazdar, koupil jsem známému HOBBYEAGLE A3 SUPER3. Zprovoznění je v pohodě, ale podařilo se mi nastavit jen 3 režimy na vypínači a na druhém vypínači citlivost gyra. Jde dostat na vysílač všech 6 režimů naráz, nebo to nejde? V návodu to vypadá že by to šlo, ale jak když jsou jen 3 polohové přepínače?
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.
kovaco

#393 Příspěvek od kovaco »

Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
kovaco

#394 Příspěvek od kovaco »

Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“