Rc Dar pomorza
Rc Dar pomorza
Zdravím po nějaké době pomalu spějí k dokončení své další rc lodičky. Je to polská školní plachetnice. momentálně slouží jako muzeum a kotví v Gdyni.Délka modelu je 155 cm. Pohon zajišťuje speed 600.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rc Dar pomorza
Hezký, možná hezčejší než skutečnost.
Na jaře 2006 jsem ji s Blýskavicí viděl naživo, i na palubu jsme se podívali ale dovnitř bohužel ne.
Jen dotaz - umí to plout i s plachtami anebo je to "fake" a jezdí opravdu čistě s pomocným motorem? Originál ho sice tuším má taky, ale přeci jen zdegradovat to na čistě motorovou loď by bylo trochu divné.
Dle provedení modelu se domnívám, že s jízdou na plachty není počítáno. A též dodávám, že je to škoda - v té velikosti by to za úvahu už stálo.
Z jihočeského Písku pozdravuje
Ladislav Douša (ladous)
Ladislav Douša (ladous)
Z funkčními plachtami jsem od začátku projektu nepočítal, úmyslně jsem vybíral předlohu z pohonem.Bez funkčních plachet by jízda byla asi dost problematická a udělat je funkční asi nad moje síly. Jen pro představu velikost kladek je cca.4 mm na délku (řetízky jsou velikost 1 mm oko) .
super!
Krásná práce...
Krásná práce...
Mini Titan, Velocity 90, Azimut Atlantic Challenger, Mangusta 65 Open, Futaba T 14 MZ