Nákupy v USA

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
kraro

Re: Nákupy v USA

#16 Příspěvek od kraro »

Důležitá věc je také, aby na faktuře nebyla doprava zdarma. Pokud tam je doprava zdarma, tak si celnice dopočítá dopravu dle tarifu a vše se může následně prodražit.
f4u

#17 Příspěvek od f4u »

Trochu OT, já už v USA nakupuju delší dobu a vždycky všechno v pohodě, až teď se mi stalo že mi balík leží v Erlanger (překladiště Pitney Bowes) už asi 15 dnů bez hnutí, nevím co dělaj. :roll:
Jeti DC-16
F4U Corsair (Saito FG-60R3), Swift 2, VSB-66 Orlice 4,35m, Sopwith Pup 1,35m, Mustang P51
JanRumisek

#18 Příspěvek od JanRumisek »

Když už se tu řeší nákup v USA , tak dávám odkaz na video ohledně nákupu v USA. Třeba to někomu pomůže. [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wMsWogj7524[/youtube]
Aurora9, T-rex 500 CF, T-rex 250 pro dfc, Walkera V200D01, vznášedlo, Beta 1400
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“