DJI - Phantom 3
Re: Dji P3 ADVANCED
No kupoval jsem ho z druhé ruky.Ale mám dojem že vypínání provádím packama k sobe.Ale nejsem si jist byl to můj 4 let a pokaždé sedám na automatiku.Ale vím jistě že vypínání je také nastavené levou packou dolu.Nemůžu si vybavit poslední pohyb před pádem nejsem si jist že bych je dal k sobě spíše obě doprava a dolu možná jsem ale dal levou na chvilku dolu a tím sem si ho sám vypnul.Moje chyba byl jsem tak naučen na Sime x5. Ale nevím a je možné nastavit CSC na vypnuto kažkou páčku jako na 5hodinu?Koukal jsem na youtube že se to dá zrušit a nastavit jinak.Baterka má 12ciklů a nejevila žádný problém.Sice mi apka psala nízká teplota byly 2'C a příručka píše provoz 0-40'C.
BATERIE pro Dji P3
Ahoj mám bateri se 6cikly a apka mi píše battery damaged ale vždy až po vzletnutí a 98% kapacity teplota byla jen 2'C ale ostatni baterky šlapaly bez problémů Tak je asi tahle v háji nebo se dá nějak restartovat?Nebo jinej fígl nechce se mi ji likvidovat je téměř nová:(
Re: BATERIE pro Dji P3
Pokud není čínská a je v záruce tak reklamace. Tyhle baterky si ,,žijou vlasntím životem¨¨ a něco jako restart u nich není
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R
koukni do logu v aplikaci co se dělo s ovladačem zda nebyl vyvolán CSC. Phantom z bazaru je vždy riziko.
Asi čínská bude kupoval jsem dron z druhé ruky a dotyční říkal že příslušenství kupoval z aliexpresu.Takže asi nepoužívat co?
To se teď nepodivam asi. Rozebral jsem gimbal.Ale dron je ještě rok v záruce u alzy a pokud by to nebylo v aplikaci tak asi reklamace co?Podívám se jakmile mi přijde nové rameno gimbalu a zprovoznim ho.Děkuji moc za rady;)
ne. To je důvod proč nekupovat čínské baterie. A když už, tak od osvědčeného prodejce.Měl jsem jednu a fungovala bez problémů i při updatech. Ale ono je to dobré při prodeji k tomu koupit 1-2 čínské baterie a lidi na to slyší že máš víc baterií a koupí to hned..
pokud si rozebral gimbal, máš po záruce.. pčoc se asi nepodíváš? koukni do aplikace ne?
byla v tom neoriginální baterie? btw co se týče záruky, při použití neoriginální baterie to prý poznaj (zahlédl jsem diskuzi na dji foru), ale může to být jen kec..
-
jiri.lovecky.3
Re: DJI - Phantom 3
Tak jsem si pořídil na můj 3S ArgTech extender antény a jejich zkouška proběhla úspěšně. Do dálky byl let dlouhý 1548 m a do výšky 500 m. Do výšky by šel ještě vice, ale me to víc jak 500 m nepustilo, i když jsem mel ještě skvely signál. Samozřejmě je to jen zkouska, za normálních okolnosti do takové výšky neletam.
Co jsem zkoušel já tak 3Km bez nějakých zesilovačů. A výška je max 500m. Kdysi to šlo v testovacím režimu v aplikaci litchi, ale teď už jen při nouzovém přistávání , nebo novinka podtlakový box. pak je max výška 1Km.
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
no, jenže u P1A je tohle známé že má super dostah. On má P3S který má v základu mizerný dosah (ale alespoň dodržuješ elgaslativu, pokud nelítáš 500m vysoko)
-
phantom3aaadvanced
Vincenc píše:Ahoj prosím poraďte dnes jsem létal se svím P3 Advanced můj 4let.Asi tak ve 20 metrech Po druhé výměně baterky jsem prováděl otocku v pohybu dopředu a klonil jsem do pravého směru pak najednou na Dronu zhasli diody a motory a bezvládně spadnul na zem.Naštěstí do pole s bahnem nohama vzhůru zlomila se vrtule a ohnulo se hlavní rameno gimbalu.Kamera je funkční otáčí se přenos také i sparovat jde motory se točí.Aplikace je spojená s dronem ale čte chybu M exposure mode.Metering disabled.A gimbal overload.Rameno Gimbalu si vyměnim nebo se ho pokusím narovnat ale jde mi o to proč se dron sám od sebe vypnul??Baterie byla plně nabitá,bezvětří a počasí 2'celsia.Je možné že bych ho vypnul přes vysílač nějakou kombinací pohybem pâček?PŘEDEM Děkuji za rady.VINCENT
Tohle je uz treti pripad,kdy spadl dron s neoriginalni baterii co znam.Mozna je to jen nahoda a nemusi to byt baterii a priklanim se k variante,ze s neorigo baterii se neusetri,naopak,investice do oprav vyjde mnohem draz. Ale je to jen muj nazor.
tomas1987 píše:no, jenže u P1A je tohle známé že má super dostah. On má P3S který má v základu mizerný dosah (ale alespoň dodržuješ elgaslativu, pokud nelítáš 500m vysoko)
aha to p3s jsem přehlídnul. a pak že vidím i 2 kilometry phantoma (-:
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
-
jiri.lovecky.3
S Phantomem 3 Standard?rzboril píše:Co jsem zkoušel já tak 3Km bez nějakých zesilovačů. A výška je max 500m. Kdysi to šlo v testovacím režimu v aplikaci litchi, ale teď už jen při nouzovém přistávání , nebo novinka podtlakový box. pak je max výška 1Km.