F-14 Tomcat 2x80mm EDF Freewing
Pravidla fóra
Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky
Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky
F-14 Tomcat 2x80mm EDF Freewing
Asi jsme v rodině na ty kocoury zatížení protože synek si pořídil toto:
Obligátní foto uložení dílů v krabici:
Obligátní foto uložení dílů v krabici:
jyrry.webnode.cz
Re: F-14 Tomcat 2x80mm EDF Freewing
Trup je dělený za kabinou:
lože polovin křídla:
Po částečném sestavení je toho hned plná půlka pokoje
lože polovin křídla:
Po částečném sestavení je toho hned plná půlka pokoje
jyrry.webnode.cz
To je z laminátu, nebo z polyše?
Co je na podlaze? Že by kýbl?
Jirko to letadlo vypadá úžasně!! Určitě budu sledovat až po zálet.
Fakt hezké.
Jirko to letadlo vypadá úžasně!! Určitě budu sledovat až po zálet.
Fakt hezké.
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
Nebo laminatova podlaha.
Moc pěkný ero,před léty jsem měl toho malýho z HK,no tehdy jsem nebyl moc dobrý pilot,to ostatně nejsem ani dnes a to ero.taky nic moc a podle toho to taky dopadlo. Ale tohle je jina kategorie. Jsem moc zvědavý na nějaké to letové video.
Moc pěkný ero,před léty jsem měl toho malýho z HK,no tehdy jsem nebyl moc dobrý pilot,to ostatně nejsem ani dnes a to ero.taky nic moc a podle toho to taky dopadlo. Ale tohle je jina kategorie. Jsem moc zvědavý na nějaké to letové video.
Doporučuji shlédnout toto video... takový malý námět na "zvukový modul"
https://www.youtube.com/watch?v=XJnbZ16 ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=XJnbZ16 ... e=youtu.be
ten plech je pro geometrii kridel a nebo pro podvozek ?
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
tak jsem nasel video a vypada to luxusne akorat nevim kam bych s tim chodil litat. Ty kolecka jsou proste na asfalt 
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Videí je spousta, včetně (dobré) trávy.
Zálet bude určitě tam kde je vedle sebe obojí, tedy třeba Kařízek, Suché, Sobínka. Uvidíme.
Bude to cihla, píšou 255g/dm2 a to jsem myslel že 195 u F7F je už dost... Taky uvidíme.
Zatím si synek nastřádá na baterky a nejspíš i svojí Mx-20; s Mx-12 co má by to nešlo. Nebo bude hostovat u mně
Zálet bude určitě tam kde je vedle sebe obojí, tedy třeba Kařízek, Suché, Sobínka. Uvidíme.
Bude to cihla, píšou 255g/dm2 a to jsem myslel že 195 u F7F je už dost... Taky uvidíme.
Zatím si synek nastřádá na baterky a nejspíš i svojí Mx-20; s Mx-12 co má by to nešlo. Nebo bude hostovat u mně
jyrry.webnode.cz
Já s Viper Jetem startuji ze silnice. Má to opravdu malá kolecka a i když máme trávu upravenou, měl jsem problém odstartovat.
Nevím jak má velká kolečko tohle éro.
Nevím jak má velká kolečko tohle éro.
jyrry píše:Videí je spousta, včetně (dobré) trávy.
Jak vidis potencial startu na gume ?
Kolečka jsou malá, hlavní kola 60mm a příďové asi 40mm. Ale s Mossie jsem létal i z trávy a měl stejná kola, pravda, hmotil málo přes polovinu tohohle monstra...
Gumicuk - nevím, muselo by se vymyslet kam to uchytit. Na rampu je to už dost velké, myslím.
Gumicuk - nevím, muselo by se vymyslet kam to uchytit. Na rampu je to už dost velké, myslím.
jyrry.webnode.cz
Montáž (jak jinak to nazvat) se bude realizovat opět na mrazáku, v dílně u frézky je netolerovatelně prašno...
Tak trochu elektrárna:
Taková nějaká rozvodná destička, umí blikat osvětlením a snad i něco kolem servosignálů, to se časem vyjasní:
Tak trochu elektrárna:
Taková nějaká rozvodná destička, umí blikat osvětlením a snad i něco kolem servosignálů, to se časem vyjasní:
jyrry.webnode.cz
Viper jet má letovku 3200g ze silnice v pohodě, ale ta tráva ho neskutečně brzdí.
Ovšem toto má 2x 80EDF tak to bude mít asi trochu větší odpich
Ovšem toto má 2x 80EDF tak to bude mít asi trochu větší odpich