DJI Mavic
Re: DJI Mavic
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
chci se zeptat chlapi, dá se použít nabíječka z P4 pro nabíjení Mavicu?
DJi care refresh
Jsem čerstvým majitelem Mavica pro. Bohužel se mi ho začátečnickou chybou podařilo nabourat. Je rozbitý gimbal. Naštěstí jsem koupil DJI care refresh. Teď zkoumám jak to poslat do servisu. Provádím nahlášení škody na stránkách DJI care refresh. Tam je mi víceméně jasné, kromě zadání mé adresy. Nevím co si mám představit pod čtyřmístným telephone code. A dále mi to říká, že to mám poslat do Holandska. Mohu to poslat do Německa nebo musím do Holandska?
děkuji za odpovědi
děkuji za odpovědi
-
Letajici cestmir
Našel jsem předchůdce Mavic pro 
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.
Zdravím existují nějaké levné brýle které jednoduše pojedou s Mavic pro?A co telefon v 3d brýlích? Ještě jsem fpv brýle na hlavě neměl,a nechci hned investovat do dji.diky
pojede jedině s litchi. Dji Go4 to nepodporuje. Musel bys mít origo brýle od DJI...
-
Letajici cestmir
Litchi a 3d brýle s telefonem. Obraz je slušný. Chce to mobil s vysokým rozlyšením.
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.
Tak že to funguje.super.v litchi létám a vím že tam je ta ikonka brýle.Nevite nějaký typ který je odzkoušeny? telefon Huawei 5,2" s fulHD displejem.diky za reakce
když lítáš s litchi, zkoušel si režim follow me ? Mě se to nepodařilo rozchodit.
To jsem ještě nikdy nepoužil
Zdravím Vás, najde se tu někdo kdo si nastavoval přes DJI assistant Mavica na rychlost klesání? Popřípadě jiné fičury? Třeba jako rychlost a podobně?
- zdendas
Mavic neklesá
Ahoj,
dnes jsem se pokoušel připojit tablet a prolítnout se s Mavicem, ale ouha. Mavic přestal reagovat na klesání. Jen pomaluj stoupá a zpět jej dostanu pouze Home. Dokonce jeden pokus klesal poměrně rychle a fláknul sebou o zem. Vyměnil jsem tablet za telefon, s kterým mám nalétáno už několik hodin a nic. Prostě neklesá. Kalibroval jsem ovladač, hledal všechny možnosti co kde nastavit včetně Beginer módu a ne a ne ho dostat dolů.
Nemáte někdo tip co s tím?
Díky
Z.
dnes jsem se pokoušel připojit tablet a prolítnout se s Mavicem, ale ouha. Mavic přestal reagovat na klesání. Jen pomaluj stoupá a zpět jej dostanu pouze Home. Dokonce jeden pokus klesal poměrně rychle a fláknul sebou o zem. Vyměnil jsem tablet za telefon, s kterým mám nalétáno už několik hodin a nic. Prostě neklesá. Kalibroval jsem ovladač, hledal všechny možnosti co kde nastavit včetně Beginer módu a ne a ne ho dostat dolů.
Nemáte někdo tip co s tím?
Díky
Z.
Re: Mavic neklesá
poškozená spodní čidla? nejdou u mavica vypnout?
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R
- zdendas
To nevím, ale čím se taková čidla poškodí? Jen to leželo v pouzdře mezi dvěma lety.
Z
Z
Jsou to ultrazvuky a kamera. Takže nemusí byt poškozené, staci když na ne nabereš bordel
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16