Edit: vyřešeno odpojením a znovupripojenim konektoru na desce
Blade Nano CP X
- Rampa McKvák
Re: Blade Nano CP X
Dotaz na CP S, možná měl někdo podobný problém s Xkem - vrťas neřiditelně letěl vpřed, vráceno ze záruky, prý vyměněný přijímač, teď mám jiný problém, doma ho zapnu jen na mód bez kolektivního řízení, dám plnej plyn a jsem jen tak tak rád, že vrtulník visí, mám jen setovku, tudíž nastavení nula, čím to může být? zkoušel jsem turnigy baterky i originál, nemá sílu, může odcházet motor? uvidím jak se to bude chovát při 3D módu, to zkusím zítra na zahradě, díky
Nevíte někdo náhodou, jestli mě bude fungovat setová vysílačka LP6DSM z Bladu 200 S RX
Na Blade Nano CP X, popř. jak se to páruje.
Díky
Na Blade Nano CP X, popř. jak se to páruje.
Díky
Dobry den,čim nejlepe zajistit pricnou hridelku aby to slo zase povoli dle potreby ? Original je tam maticka zakapnuta nejakou tmavou hmotou.
Skyfun pulse projekt a pár poletuch
Dáva píše:Dobry den,čim nejlepe zajistit pricnou hridelku aby to slo zase povoli dle potreby ? Original je tam maticka zakapnuta nejakou tmavou hmotou.
Loctite 243 nechat alesponˇdvě hod. zaschnout.
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7
beka píše:Loctite 243 nechat alesponˇdvě hod. zaschnout.
Jasne ten znám a pouzivam ,ale mam obavy že to pak nepujde povolit , kdyz ho klasicky nanesu na závit a našroubuju tu pidi matičku.Nebo jen zakápnout tu matku na hřídeli ?
Po zahřátí to půjde povolit vždycky. Ale pokud se bojíte, použijte slabší 222.
Kreyson píše:Po zahřátí to půjde povolit vždycky. Ale pokud se bojíte, použijte slabší 222.
Zahřát to nepujde jedná se o plastovou rotorovou fbl mini hlavu , gripy jsou z plastu.
Ahoj,
co jsem měl, tak jsem nikdy nelepil a nikdy mi to nevypadlo. Myslím si, že i když se to povolí, tak to poznáš a vypadnout by to nemělo. Ale mohu se mýlit.
co jsem měl, tak jsem nikdy nelepil a nikdy mi to nevypadlo. Myslím si, že i když se to povolí, tak to poznáš a vypadnout by to nemělo. Ale mohu se mýlit.
Netopyr
XL V2, Devil 380, Spirit GTR,RS,W1, Sir Edmunt Race, Bublinky, DS 12, Wave a NETOPÝR
XL V2, Devil 380, Spirit GTR,RS,W1, Sir Edmunt Race, Bublinky, DS 12, Wave a NETOPÝR
Dělám to takto,na špičku špendlíku naberu kapičku loctaitu a nanesu dovnitř matičky nebo kraj šroubku.Vždy jsem to povolil.
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7
Pozdravujem, lieta ešte niekto s NANO CPx ?
chystam sa postavit/dokončit dvoch komplet na striedavy pohon,
pohony už mam nakupene dva a pol roka .)
a až teraz konečne budem mat na to čas .)
Najdu sa u niekoho neake zbytky alebo nevyužite diely?
chystam sa postavit/dokončit dvoch komplet na striedavy pohon,
pohony už mam nakupene dva a pol roka .)
a až teraz konečne budem mat na to čas .)
Najdu sa u niekoho neake zbytky alebo nevyužite diely?
T-rex 600 ESP, Mini Prôtos, Blade 230 V2, Spektrum DX8-G2, DX7-G2, DXe