Phoenix RC
Re: Phoenix RC
Jen tak na okraj: Co se chceš v simu nadřít pro větroň?
Trefa!

I když na tom svahu by se něco nadřít i trochu dalo.
Ale je celkem jedno jaký si k tomu zvolí model. Stačí když si ho v nastaveních trochu odladí a bude ho mít přesně takový, jaký ho potřebuje. 
I když na tom svahu by se něco nadřít i trochu dalo.
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
zdzd píše:Jen tak na okraj: Co se chceš v simu nadřít pro větroň?
Napr. presné pristávanie na bod podľa pravidiel F5J. Je tam omnoho viac zbytočných modelov. Ale už som si stiahol model PIKE F5J. (treba si nastaviť aj horšie poveternostné podmienky a vyskúšať si to)
Ja to používam v zimných večeroch hlavne pre zábavu.
Neviem prečo si každý myslí, že lietanie s vetroňom je najjednoduchšie.
Treba si skúsiť také F3B.
FrSky Tandem X20
juraj.jurej píše:Neviem prečo si každý myslí, že lietanie s vetroňom je najjednoduchšie...
To si určite nikto nemyslí. Ale sú oprávnené pochybnosti, či sa lietanie v termike (napr. jej hľadanie) a pristávanie k bodu dá zdokonaliť v simulátore.
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
-
remove soul
Ahoj, nemá někdo k dispozici sim Phoenix 5, kterej momentálně nevyužívá a bylo by možné ho tak na 14 dnů zapůjčit prosím? Díky
- Liška Pepa
Ahoj,
cca po 5 letech jsem se začal vracet k modelařině. Pro začátek jsem koupil Aroru 9 a nějaké to letadlo. Začal opět trénovat na simu (Phoenix). Po nějaké době jsem se rozhodl pevně vrátit k vrtulníkům (málo času na dopravu na letiště a heli můžu provozovat na loukách kolem baráku). Bohužel Aurora moc nechce fungovat s Phoenixem. Prosím o pomoc. Potřebuji poradit, jak nastavit.
Předem všem děkuji
Pepa
cca po 5 letech jsem se začal vracet k modelařině. Pro začátek jsem koupil Aroru 9 a nějaké to letadlo. Začal opět trénovat na simu (Phoenix). Po nějaké době jsem se rozhodl pevně vrátit k vrtulníkům (málo času na dopravu na letiště a heli můžu provozovat na loukách kolem baráku). Bohužel Aurora moc nechce fungovat s Phoenixem. Prosím o pomoc. Potřebuji poradit, jak nastavit.
Předem všem děkuji
Pepa
-
starej-pes2
Instalace
Potřebuji nainstalovat rc simulator phonix 5 a nevým si s tím rady, kdyby byl někdo ochotný mi pomoci rád pro něj zajedu (Plzeňský kraj). Za všechny tipy předem děkuji.
Re: Instalace
starej-pes2 píše:Potřebuji nainstalovat rc simulator phonix 5 a nevým si s tím rady, kdyby byl někdo ochotný mi pomoci rád pro něj zajedu (Plzeňský kraj). Za všechny tipy předem děkuji.
Je to crack?
Re: Instalace
sky59: copak nevíš, že to se tu nesmí říkat? 
Jeti DC-16
F4U Corsair (Saito FG-60R3), Swift 2, VSB-66 Orlice 4,35m, Sopwith Pup 1,35m, Mustang P51
F4U Corsair (Saito FG-60R3), Swift 2, VSB-66 Orlice 4,35m, Sopwith Pup 1,35m, Mustang P51
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
A v podstatě ani řešit. Viz Pravidlo #04
Lidi kradou a pak se strašně diví, že s tím mají více problémů, než kdyby si to koupili
Lidi kradou a pak se strašně diví, že s tím mají více problémů, než kdyby si to koupili
Co neubrzdíš neukecáš.
Prosim o radu jaky nejlevnejsi vysilac si k tomuto simulatoru mam poridt, nechce se mi kupovat hned nejaky drahy vysilac když nevim jestli u letani jako zacatecnik vydrzim. Pripadne pokud mi někdo nabidnete bazorovy kus budu rad, diky moc
Uvedný odkaz je signalizován jako nebezpečnýmilagros píše:kup Flysky FS-i6B
za tu cenu nema konkurenci i co do vybavy i dosahu a dalsich funkci
http://www.nepovoleno
FrSky / Dingo, F5J ...
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
zelkar píše:Uvedný odkaz je signalizován jako nebezpečný(Po důvodu nepátrám.)
Taky jsem hned raději mazal pryč.
Co neubrzdíš neukecáš.
-
rampa_mckvak
pers76 píše:Prosim o radu jaky nejlevnejsi vysilac si k tomuto simulatoru mam poridt, nechce se mi kupovat hned nejaky drahy vysilac když nevim jestli u letani jako zacatecnik vydrzim. Pripadne pokud mi někdo nabidnete bazorovy kus budu rad, diky moc
No člověče, já ti nevím, jestli se na to díváš správně. Já si simulátor koupil až po roce lítání, abych měl nějakou zábavu i doma. Simulátor ti venkovní prostředí nenahradí a může tě to odradit ještě dříve, než si stihneš koupit svůj první letoun.
Já bych to řešil nějakým érem pro začátečníky souběžně se simulátorem, tedy jestli na něm trváš. Asi nejlevnějším řešením je, i když to není Phoenix, toto
http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=30030 , ale nevím, nevím.
Co neubrzdíš neukecáš.