Louka Dehtáry - pravidla provozu

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
bee_free
Kontaktovat uživatele:

Louka Dehtáry - pravidla provozu

#1 Příspěvek od bee_free »

Ahoj všem, včera jsem mluvil s majitelem louky a dohodli jsme se na následujícím:

- jakýkoliv pohyb na louce je do posekání (konec 05/2008) zakázán

- auta parkujte pouze <b>na cestě</b>, na louku není možné jezdit

- pro modeláře bude vyhrazen pruh který bude vykolíkován, k pruhu povede vysekaná cestička cca 1m. <b>Mimo toto ohraničené území se prosím nepohybujte!</b> Pruh je v zadní části louky směrem k Novému Jenštejnu cca 40 metrů uvnitř louky.

- na louce je oseto, majtel používá seno ke krmení, tak nelétejte spalováky

- po okraji louky budou umístěny cedulky s šipkami na místo vyhrazené pro provoz modelů

- po okraji louky budou umístěny cedulky s šipkami na místo vyhrazené pro provoz modelů

- jakékoliv dotazy prosím zde nebo na SZ, kontakt na majitele mám, on na mě také => pokud někdo nebude dodržovat pravidla bude mi volat a <b>bude následovat zákaz </b>pro všechny, což nechceme

<b>Všechny žádám aby respektovali pravidla a v případě že někoho potkáte kdo je nebude znát, prosím o jejich šíření dále.</b>
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Marek71 »

To sú dobré správy, som rád, že majiteľ je k nám ústretový. Tak dúfam, že budeme spolu vychádzať. Do konca mája si teda nájdem nejaké náhradné miesto :-)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Marcos »

Marek71> Takze pripadne nedelni poletani nekde jinde? :)
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Marek71 »

Ano, to určite. Ak máš nejaký tip v tom okolí (černý Most, atď...), daj vedieť. Lepšie bude súkr. správou. Inak, čas okolo 19 hod.

Marcos píše:Marek71> Takze pripadne nedelni poletani nekde jinde? :)
jirad
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jirad »

Plocha pro modelare velikosti cca 35x15m byla o vikendu oznacena cervenobilymi koliky a castecne posekana, stejne jako pristupova cesticka. Podel silnice jsou rozmisteny sipky smerujici k usti cesticky, oznacenemu cervenobilou vystraznou paskou.

Znovu upozornuji, ze vzhledem k pouziti sena na krmeni NENI zadouci provoz spalovacich motoru - se zemedelcem je domluveny provoz elekter, ktery je bez problemu a radi bychom, aby tato spoluprace fungovala i do budoucna.

Dik za pochopeni a ohleduplnost, pripadne dotazy SZ nebo 603 744 703.

Jirka
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
JirkaK

#6 Příspěvek od JirkaK »

Hello gentlemani,

v průběhu týdne bych měl mít opravený éro (první zálet byl uspěchaný a taky to tak dopadlo :-( ) a rád bych se zastavil na zálet. Máte nějaký seznam kanálů na kterých tam létáte?
Éro mám 2m elektro větroně tak doufám, že mi ta louka bude stačit :-D
bee_free
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od bee_free »

Louka je posekaná, bude se sušit seno, plocha by měla být čistá, ale ještě jsem tam nebyl. Nadále platí zákaz spalovacích modelů, tak to prosím ještě vydržte :) (zapálené seno na louce nic moc).

Kanály (co si pamatuju) 61, 62, 69, 75, 80 ale vždy se nějak domluvíme. Jinak s větroněm 1.9 sedám na vysekanou plochu 35x15 metrů a na 95% se trefím :)
los_carlos

#8 Příspěvek od los_carlos »

Já jsem stále ještě bez funkčního letadla, takže 80 je volná :wink:
bee_free
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od bee_free »

nee, 80 mam rezervovano kdyz je 61 plna... :)
JirkaK

#10 Příspěvek od JirkaK »

dneska se tam zkusim zastavit (jeste neco musim dodelat) , kanal si naladim tak abych se s nikym nerusil :-)
jirad
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od jirad »

Vsak se vejdeme, neboj, domluva je zaklad :-)
A o tu 80 se Carlos s BeeFreem snad taky nepokousou, nez jeden dostavi, druhej uz zmizi na 2.4 :-)))
Jinak s elektrama sedam na vykolikovanou plochu a taky se obcas trefim - nicmene zemedelec posekal, takze budes mit sirsi pole pusobnosti ...
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Marek71 »

Ja mám už 2.4GHz a možno za tiež stavím... dnes.
JirkaK

#13 Příspěvek od JirkaK »

tak jsem dneska dopadl jak sedlaci u chlumce :-(, z cca 30m jsem si zahral na stuku :-/ pricina uz byla odhalena = zasekle servo na vyskovce :cry:
mno a skody nakonec nejsou tak hrozne jak to vypadalo na letisti. Praskly trup (pujde opravit), z kridel se vytrhly centrovaci koliky a taky to pujde opravit.
jedine co asi nepujde opravit bude spojeni ktere uzavrel motor s kuzelem....
sela
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od sela »

ja dopadl take nic moc - zkusil jsem pujcit kamaradovi mustanga, ze mu to vzdycky seberu kdyz to bude spatny a nizko no a jednou jsem chtel aby mi to dal, on to jeste zkousel -no zkratka nebyl jsem dost durazny............... a bummm skoda ale purex uz to spravil akorat uz ma mustang o par deka vice - pri sestaveni vazil cca 610 g ted bych to tipoval na takovych 670 gramu ( jo holt dve vetsi bouracky delaji svy : :D
Ales
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Marek71 »

Dnes to bolo špatné... 4 piloti a každý z nás mal nejakú havárku. Ja som dopadol relativne dobre, Toro šlo šikmo k zemi a odniesol to ten pseudotrup. Príčina: jedno zo serv odišlo, resp. asi prevody. Cuká, cuká, niekedy zaberie, večšinou ale preklzne a nič. Je to pre mňa historický okamih - prvýkrát som havaroval kvoli techn. chybe a nie na ruky :-)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“