Louka Dehtáry - pravidla provozu
Louka Dehtáry - pravidla provozu
Ahoj všem, včera jsem mluvil s majitelem louky a dohodli jsme se na následujícím:
- jakýkoliv pohyb na louce je do posekání (konec 05/2008) zakázán
- auta parkujte pouze <b>na cestě</b>, na louku není možné jezdit
- pro modeláře bude vyhrazen pruh který bude vykolíkován, k pruhu povede vysekaná cestička cca 1m. <b>Mimo toto ohraničené území se prosím nepohybujte!</b> Pruh je v zadní části louky směrem k Novému Jenštejnu cca 40 metrů uvnitř louky.
- na louce je oseto, majtel používá seno ke krmení, tak nelétejte spalováky
- po okraji louky budou umístěny cedulky s šipkami na místo vyhrazené pro provoz modelů
- po okraji louky budou umístěny cedulky s šipkami na místo vyhrazené pro provoz modelů
- jakékoliv dotazy prosím zde nebo na SZ, kontakt na majitele mám, on na mě také => pokud někdo nebude dodržovat pravidla bude mi volat a <b>bude následovat zákaz </b>pro všechny, což nechceme
<b>Všechny žádám aby respektovali pravidla a v případě že někoho potkáte kdo je nebude znát, prosím o jejich šíření dále.</b>
- jakýkoliv pohyb na louce je do posekání (konec 05/2008) zakázán
- auta parkujte pouze <b>na cestě</b>, na louku není možné jezdit
- pro modeláře bude vyhrazen pruh který bude vykolíkován, k pruhu povede vysekaná cestička cca 1m. <b>Mimo toto ohraničené území se prosím nepohybujte!</b> Pruh je v zadní části louky směrem k Novému Jenštejnu cca 40 metrů uvnitř louky.
- na louce je oseto, majtel používá seno ke krmení, tak nelétejte spalováky
- jakékoliv dotazy prosím zde nebo na SZ, kontakt na majitele mám, on na mě také => pokud někdo nebude dodržovat pravidla bude mi volat a <b>bude následovat zákaz </b>pro všechny, což nechceme
<b>Všechny žádám aby respektovali pravidla a v případě že někoho potkáte kdo je nebude znát, prosím o jejich šíření dále.</b>
Plocha pro modelare velikosti cca 35x15m byla o vikendu oznacena cervenobilymi koliky a castecne posekana, stejne jako pristupova cesticka. Podel silnice jsou rozmisteny sipky smerujici k usti cesticky, oznacenemu cervenobilou vystraznou paskou.
Znovu upozornuji, ze vzhledem k pouziti sena na krmeni NENI zadouci provoz spalovacich motoru - se zemedelcem je domluveny provoz elekter, ktery je bez problemu a radi bychom, aby tato spoluprace fungovala i do budoucna.
Dik za pochopeni a ohleduplnost, pripadne dotazy SZ nebo 603 744 703.
Jirka
Znovu upozornuji, ze vzhledem k pouziti sena na krmeni NENI zadouci provoz spalovacich motoru - se zemedelcem je domluveny provoz elekter, ktery je bez problemu a radi bychom, aby tato spoluprace fungovala i do budoucna.
Dik za pochopeni a ohleduplnost, pripadne dotazy SZ nebo 603 744 703.
Jirka
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
Louka je posekaná, bude se sušit seno, plocha by měla být čistá, ale ještě jsem tam nebyl. Nadále platí zákaz spalovacích modelů, tak to prosím ještě vydržte
(zapálené seno na louce nic moc).
Kanály (co si pamatuju) 61, 62, 69, 75, 80 ale vždy se nějak domluvíme. Jinak s větroněm 1.9 sedám na vysekanou plochu 35x15 metrů a na 95% se trefím
Kanály (co si pamatuju) 61, 62, 69, 75, 80 ale vždy se nějak domluvíme. Jinak s větroněm 1.9 sedám na vysekanou plochu 35x15 metrů a na 95% se trefím
- los_carlos
Vsak se vejdeme, neboj, domluva je zaklad :-)
A o tu 80 se Carlos s BeeFreem snad taky nepokousou, nez jeden dostavi, druhej uz zmizi na 2.4 :-)))
Jinak s elektrama sedam na vykolikovanou plochu a taky se obcas trefim - nicmene zemedelec posekal, takze budes mit sirsi pole pusobnosti ...
A o tu 80 se Carlos s BeeFreem snad taky nepokousou, nez jeden dostavi, druhej uz zmizi na 2.4 :-)))
Jinak s elektrama sedam na vykolikovanou plochu a taky se obcas trefim - nicmene zemedelec posekal, takze budes mit sirsi pole pusobnosti ...
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
tak jsem dneska dopadl jak sedlaci u chlumce
, z cca 30m jsem si zahral na stuku :-/ pricina uz byla odhalena = zasekle servo na vyskovce
mno a skody nakonec nejsou tak hrozne jak to vypadalo na letisti. Praskly trup (pujde opravit), z kridel se vytrhly centrovaci koliky a taky to pujde opravit.
jedine co asi nepujde opravit bude spojeni ktere uzavrel motor s kuzelem....
mno a skody nakonec nejsou tak hrozne jak to vypadalo na letisti. Praskly trup (pujde opravit), z kridel se vytrhly centrovaci koliky a taky to pujde opravit.
jedine co asi nepujde opravit bude spojeni ktere uzavrel motor s kuzelem....
- sela
- Kontaktovat uživatele:
ja dopadl take nic moc - zkusil jsem pujcit kamaradovi mustanga, ze mu to vzdycky seberu kdyz to bude spatny a nizko no a jednou jsem chtel aby mi to dal, on to jeste zkousel -no zkratka nebyl jsem dost durazny............... a bummm skoda ale purex uz to spravil akorat uz ma mustang o par deka vice - pri sestaveni vazil cca 610 g ted bych to tipoval na takovych 670 gramu ( jo holt dve vetsi bouracky delaji svy :
Ales
Ales
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Dnes to bolo špatné... 4 piloti a každý z nás mal nejakú havárku. Ja som dopadol relativne dobre, Toro šlo šikmo k zemi a odniesol to ten pseudotrup. Príčina: jedno zo serv odišlo, resp. asi prevody. Cuká, cuká, niekedy zaberie, večšinou ale preklzne a nič. Je to pre mňa historický okamih - prvýkrát som havaroval kvoli techn. chybe a nie na ruky 
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc