Kraťas píše:Zdravím pánové
Nedávno jsem pořídil v RCS Taranise Q X7S a hraní si s Open TX mě dost pohltilo a nadchlo. Už se mi podařilo nastavit vše možné i nemožné co jsem si kdy u letadla dokázal navymýšlet.
Ale přes poslední věc se nemohu za boha dostat. Napadlo mě, že si pomocí globální proměnné budu plynule měnit diferenciaci křidélek u samokřídla. GP se mi podařilo nastavit na pravý potenciometr S2. Funguje to bezvadně, ale po celé dráze dává hodnoty -100/100 a to je za letu nepoužitelné. Neporadil byste mi někdo, jak omezit hodnotu GP při otáčení S2 po celé dráze na -50/0?
Nastavil jsem si dvoubodovou křivku x=-100 y=-50 / x=100 y=0, ale neumím jí přiřadit ke GP.
Nebo jsem nastavil zvlášťní mix, jako vstup jsem dal S2 a nastavil váhu 25 a ofset -25, ale na diferenciaci to nemá vliv.
Pak už mi došly nápady.
Díky Kraťas
Musis pouzit krivku... Horizontalne -100/ +100 vertikalne to co potrebujes....trebars -50/0
Ale ak to nastavis v mixe potenciometrom,, potom ne zbytocne pouzivat gv.....
GV je urcena, ako nahrada cisla.ktore este nepoznam a zadava sa na viacerych miestach... Ako napr diff pre kridelka aj klapky v rezime kridelok... Hodnotu neviem, takbtam dam povedzme Gv0 a priradim neaku pociatocnu hodnottu... No a pre kazdy letovy rezim mozem pouzit inu.... Ak chcem zmenit hodnotu diff. Zmenim to na jednom mieste a prenesie sa to do vsetkych mixov, kde je Gv0 pouzita. Tiezbsa da priradit hodnota povedzme z potaku v spec funkciach, kde to mozem menit potakom....